LAPTE, Smantana si Sosuri Vegetariene BIO

Avantajul major al laptelui vegetal în fața celui de origine animală este acela că nu conține colesterol și grăsimi saturate.
Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Apa de COCOS 100% Bio 330ml
  Apa de cocos este preferata sportivilor, a persoanelor care fac efort indelungat si au nevoie de rehidratare. Drumetiile sau mersul la plaja pot implica dehidratare iar apa de cocos cu numai 24 calorii este recomandata. Apa de cocos BIO 100% obtinuta exclusiv din nuci de cocos BIO, pret cutie 330..
  Lei: 11.50
 • Crema de Nuca de Cocos 100% BIO 200 gr
  Cum vreți să îi spuneți: cremă sau unt de nucă de cocos? Putem să îi spunem pur și simplu 100% nucă de cocos! Spre deosebire de untul de cocos, crema pura de cocos are mai putine calorii, mai multe proteine si fibre dietetice. Pentru crema de cocos solidă sunt folosite doar nuci de cocos proaspet..
  Lei: 16.90
 • Ferment pentru obtinere IAURT Natural 3x0,9gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Ferment pentru prepararea iaurtului natural. Iaurtul de casă poate fi preparat foarte ușor folosind doar lapte proaspăt şi praf de fermentat de la A. Vogel. Iaurtul natural este ideal pentru mese uşoare, salate ori sosuri.    Produs       &..
  Lei: 43.00
 • Lapte Bio COCOS cu Migdale EcoMil neindulcit 1L
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Lapte Bio COCOS cu Migdale neindulcit 1L, produs EcoMil Spania. Ingrediente: apă, lapte de cocos BIO (5%), migdale BIO (2,5%), aromă naturală de cocos BIO, sare de mare, agent de îngroșare: făină de fasole roșie BIO. BIO = din culturi certificate ecologic &..
  Lei: 21.40
 • Lapte Bio COCOS EcoMil indulcit cu Agave 1L
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Laptele de cocos este delicios, natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. Este indulcit natural cu sirop de agave.   INGREDIENTE: apă, lapte de cocos bio 8,5%, sirop de agave bio, amidon din tapioca bio, aromă naturală de cocos bio, sare de ma..
  Lei: 19.40
 • Lapte Bio COCOS EcoMil neindulcit 1L
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Lapte de cocos delicios fara zahar adaugat, bio, natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. INGREDIENTE: apă, lapte de cocos bio 8,5%, amidon din tapioca bio, aromă naturală de cocos bio, sare de mare. BIO = ingrediente din culturi ecologice. CONȚINUT: 1 ..
  Lei: 16.70
 • Lapte Bio COCOS EcoMil neindulcit cu Calciu 1L
  Lapte de cocos delicios cu Calciu fara zahar adaugat, bio, natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. INGREDIENTE: apă, lapte de cocos bio 8,5%, amidon din tapioca bio, alge marine: Lithothamnium calcareum, citrat de calciu, aromă naturală de cocos bio, sare de mare. BIO = ingre..
  Lei: 18.00
 • Lapte Bio COCOS. Premium: 60% pulpa cocos. 200 ml
  Laptele de cocos MorgenLand Germania are un gust pur. Are 60% continut de cocos (este dens) natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. Lapte de cocos ecologic, din miez de nucă de cocos presat.   INGREDIENTE: extract din nucă de cocos bio 60%, apă. BI..
  Lei: 9.90
 • Lapte Bio COCOS. Premium: 60% pulpa cocos. 400 ml
  Laptele de cocos MorgenLand Germania are un gust pur, pret cutie 400 ml. Are 60% continut de cocos (este dens) natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. Lapte de cocos ecologic, din miez de nucă de cocos presat. Nu are colesterol!   INGREDIENTE: extract d..
  Lei: 16.00
 • Lapte BIO de Alune de Padure fara zahar 1L
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Laptele din alune de padure fara zahar adaugat este un deliciu natural, vegetarian, fara colesterol. Alunele de padure au proprietati nutritive valoroase si un gust delicios. Laptele de alune de padure este ideal si la dieta caci are putine calorii, numai 34 la 10..
  Lei: 18.80
 • Lapte BIO de CANEPA Neindulcit Fara Zaharuri 1L
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Lapte BIO de canepa neindulcit, fara zaharuri adaugate. Organic 100% fara nici un fel de aditivi. Laptele de canepa poate fi un substitut natural pentru laptele de vaca. Il putem folosi ca atare, alaturi de cereale dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pen..
  Lei: 13.50
 • Lapte BIO de CANEPA usor Indulcit 1L
  Lapte de canepa cu proprietati nutritive valoroase. Bautura vegetala din seminte de canepa este usor indulcita cu sirop de agave. Produs Vegan! Fără gluten și lactoză! Conținut scăzut de zaharuri! Are numai 43 calorii per 100 ml. Ingrediente: apă, semințe de cânepă BIO 3%, sirop de agave..
  Lei: 17.90