! SLABIRE RAPIDA cu Konjac: Paste, Orez, Taitei Non Calorici

Slim Paste®, Slim Taitei® si Slim Orez® ne ajuta sa slabim rapid si eficient. Nu au deloc carbohidrați rafinati, deloc grasimi si ne dau senzatia de plin pana la 4 ore. Produsele SLIM UK sunt NUMĂRUL 1 în Marea Britanie și Irlanda și sunt comercializate de proDietaBio.ro în România. Sunt desemnate produsul anului 2013 si de atunci au un succes impresionant printre persoanele aflate la dieta! Combinati-le cu legume, sosuri rosii sau albe dietetice!

Paste dietetice cu putine calorii

Cum anume ajută la slăbire? Pastele obișnuite din grâu sau orez conțin în medie 70 % carbohidrați si implicit foarte multe calorii, în timp ce pastele Slim au 0 gr carbohidrați si sub 9 calorii. Gama de produse Slim este 100% NATURALĂ. Gustul pastelor și orezului Slim este unul neutru care preia instant gustul sosului sau legumelor cu care le amestecați. Prin urmare, pe cât de gustos este sosul, pe atât de gustoase vor fi și pastele sau orezul Slim din konjac.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Konjac Taitei DIETETICI BIO cu numai 9 calorii!
  Tăiteii dietetici de konjac BIO au numai 9 calorii la 100 gr (față de 350 calorii cât au cei standard din grâu sau orez). Prezintă dublu avantaj în curele de slăbire: puține calorii și senzația rapidă de plin, nu ne mai este foame timp îndelungat. Produsul este ambalat în pungă de 270 gr. Cu..
  Lei: 9.50
 • OREZ DIETETIC BIO cu numai 9 calorii!
  OREZ dietetic certificat BIO, produs in Marea Britanie, gata de gătit. Știți să gătiți orez? Atunci stiți sa gătiți și orez de konjac pentru că diferența este nu în modul de gătire (nici prea mult în gust) ci în CALORII!! Orezul de konjac are numai 9 calorii la 100 grame, față de 350 de calo..
  Lei: 9.50
 • Paste DIETETICE gata in 2 minute. FETTUCCINE 9 calorii!
  Paste dietetice fettuccine gata de gătit în numai 2 minute. Certificate BIO, produse in Marea Britanie. Paste din konjac (glucomannan) fără carbohidrați potrivite pentru persoanele care doresc să slăbească și pentru diabetici. 9 calorii per 100 gr. Un pachet are 270 gr. Fără gluten. Vegan.&n..
  Lei: 9.50
 • Paste DIETETICE gata in 2 minute. PENNE BIO cu numai 9 calorii!
  Paste dietetice penne gata de gătit în numai 2 minute. Paste din konjac (glucomannan) BIO, fără carbohidrați potrivite pentru persoanele care doresc să slăbească și pentru diabetici. 9 calorii per 100 gr. Un pachet are 270 gr. Fără gluten. Vegan. Alimentele din konjac sunt foarte ușor d..
  Lei: 9.50
 • Paste DIETETICE gata in 2 minute. SPAGHETE BIO cu numai 9 calorii!
  Paste dietetice spaghete BIO, gata de gătit în numai 2 minute.  Paste din konjac (glucomannan) fără carbohidrați potrivite pentru persoanele care doresc să slăbească și pentru diabetici. 9 calorii per 100 gr. Un pachet are 270 gr. Fără gluten. Vegan. Alimentele din konjac sunt foar..
  Lei: 9.50
 • Pranz sau Cina gata INSTANT: SLIM PASTA Mediteraneene 48 calorii
  (Stoc epuizat temporar) Prânz la birou sau cina dietetică gata instant! Pachetul conține paste dietetice konjac + sos medieteranean de legume pentru o masă în stil italian cu numai 48 calorii/100 gr (față de 400 calorii/100 gr cât are de obicei echivalentul acestei mese dar cu ingrediente paste d..
  Lei: 19.90