Nou Făina specială Macarons 300 gr Mareste

Macarons pudra fină pentru preparare rapidă 300 gr

PRN7719

Nou

Cea mai rapida reteta pentru macarons! Ai crede că macarons sunt greu de făcut, dar de fapt lucrurile nu sunt deloc complicate. Celebrul desert franțuzesc macarons ne duce cu gândul la Paris, la după-amiezi romantice, la răsfățul inspirat de cei apropiați. Un deliciu pe care îl putem găti și noi, urmarind cativa pasi, si, desigur, facand totul cu mare drag. 

Mai multe detalii

23,90 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Ingrediente pentru rețeta simplă de macarons: 3 albusuri (ar trebui lasate cateva ore in afara frigiderului) și acest amestec bio de făină fină de migdale și zahăr foarte fin. Caută pe site-ul nostru și COLORANT BIO DIN LEGUME PT DESERTURILE COPIILOR 5PLICURI X 8 GR.

Rețeta de macarons, mod de pregătire: Se bat albușurile cam 2-3 minute, până capătă consistență. Se adaugă mixul Tant pur Tant. Avem în acest site și colorant natural pe bază de sfeclă roșie, ceai verde matcha, turmeric, spanac. Poți folosi pentru nuanțe pastelate care amintesc de uimitorul Paris! Totul se amesteca acum usor, de jos in sus, cu paleta. Consistenta ar trebui sa fie una cremoasa si ferma. Daca amesteci prea putin s-ar putea ca macaron-ul sa iasa crapat, iar daca amesteci prea mult, va fi plat.

Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt, iar cu un sac à poche cu varf rotund formezi macarons, cu un diametru de 3,5-4 cm. Se incalzeste cuptorul cam la 150 de grade (in functie de cuptor) si lasi la copt cam 15 minute. Verifica daca se dezlipesc usor de pe hartie, fara sa lase semne – asta inseamna ca sunt gata. Pentru crema cu care vei umple macaronul poti alege orice cremă sau gem de pe site-ul nostru. Se lipesc cate doi macarons cu crema rece sau cu gem de fructe savuroase.

Tant pour Tant (jumătate cu jumătate, în limba franceză) este un amestec format din părți egale de zahăr fin și pudră de migdale. În mod tradițional, se folosește pentru a pregăti macarons dar, fiind versatil, se poate folosi la o multitudine de deserturi. Este ingredientul preferat al tuturor marilor patiseri.

Ingrediente: făină de migdale BIO decojite 50%, zahăr alb din trestie BIO pudră 50%. BIO = din culturi certificate ecologic.

Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin. TANT POUR TANT BIO, MIX PENTRU MACARONS, 300 GR.

Macarons este un desert foarte fin de bezea, preparat din faina de migdale, zahar sau indulcitori, albus de ou si ganache (umplutura). Desi originar din Italia, produsul a fost adus in Franta in 1533, pe vremea regelui Henri al II-lea, devenind un produs extrem de popular inca de atunci, pana in zilele Parisului de astazi.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. Origine: migdale (Spania), zahăr (Thailanda).

Scrieti o recenzie

Macarons pudra fină pentru preparare rapidă 300 gr

Macarons pudra fină pentru preparare rapidă 300 gr