Germinare

Germinare

% produse
Seminte Bio pentru a obtine germeni de grau, lucernă (alfa-alfa), linte, schin­duf, năut, mazăre, fasole, broccoli, varză roşie, ridichi, armurariu etc.
Germenii şi lăstarii au în compoziţia lor o cantitate de 20-30 de ori mai mare de vita­mine, enzime, minerale şi nutrienţi decât planta matură. În timpul procesului de germinare se mai dezvoltă ...
Seminte Bio pentru a obtine germeni de grau, lucernă (alfa-alfa), linte, schin­duf, năut, mazăre, fasole, broccoli, varză roşie, ridichi, armurariu etc.
Germenii şi lăstarii au în compoziţia lor o cantitate de 20-30 de ori mai mare de vita­mine, enzime, minerale şi nutrienţi decât planta matură. În timpul procesului de germinare se mai dezvoltă o serie de vitamine, en­zime, minerale, flavo­noi­de şi uleiuri volatile, denumite generic "ele­men­te vitale". Cerce­tătorii au aratat că sămânţa declan­şează pro­cese extraordinare în timpul germinării, benefice sanatatii noastre. Se­min­ţele germinate puse în caserole îşi continuă dez­voltarea, deci sunt hrană vie, cu un conţinut mare de antioxidanţi atat de importanţi pentru buna funcţionare a sistemului imuni­tar. Germenii sunt asadar super alimente fără prea multe calorii, dar cu multe fibre care ajută digestia.
Mai putin
Mai mult
Se afișează 1 - 6 din 6 de produse
 • Borcan special pentru Germinare
  BG212392

  Borcan special pentru germinare produs in Elvetia de A.Vogel. Recipient special cu ajutorul caruia putem obtine lastari proaspeti chiar acasa. Mod de lucru simplu şi uşor. Borcan recipient din stricla ECO special pentru cultivarea perfectă a germenilor. Asigură lăstari proaspeţi şi fragezi pe durata întregului an. Conţinut: 1 recipient din sticlă pentru...

  29,00 lei
 • Broccoli BIO 30 gr Seminte pt Germeni
  Stoc epuizat temporar.
  Broccoli BIO 30 gr Seminte pt Germeni
  BG245160

  Seminte de broccoli cu putere mare de germinare provenite din culturi certificate ecologic. Uşor de cultivat în propria casă, puteți avea în fiecare zi germeni proaspeţi crocanţi din seminţe BIO Snacky Original. Producător: Bioforce AG Germania.

  8,00 lei
 • Cartea Germenii Mancarea Miraculoasa
  CRT17

  Cartea "Germenii Mancarea Miraculoasa" - STEVE MEYEROWITZ Steve Meyerowitz şi-a început călătoria către o sănătate mai bună în anul 1973, tocmai pentru a se vindeca el însuşi de alergiile severe şi astmul care îi afectaseră întreaga viata. După două luni în care a ţinut o dietă vegetariană, cu hrană vie, simptomele au dispărut.

  33,72 lei
 • Grau BIO 200 gr Seminte pt Germeni si Iarba de Grau
  Stoc epuizat temporar.
  Grau BIO 200 gr Seminte pt Germeni si Iarba de Grau
  BG262815

  Seminţe de grau BIO cu putere mare de germinare provenite din culturi certificate ecologic pentru a obtine acasa iarba de grau. Pret 200 gr seminte pentru iarba de grau bio. Din iarba de grâu se obține un suc cu proprietăți nutritive valoroase.

  14,50 lei
 • Lucerna BIO (alfalfa) 200 gr Seminte pt Germeni Lucerna BIO (alfalfa) 200 gr Seminte pt Germeni
  Stoc epuizat temporar.
  Lucerna BIO (alfalfa) 200 gr Seminte pt Germeni
  BG254925

  Seminte bio pentru germeni de lucerna, pret 200 gr. Seminte cu putere mare de germinare provenite din culturi certificate ecologic. Usor de cultivat in propria casa, puteti avea in fiecare zi germeni proaspeti crocanti din seminte BIO Snacky Original.

  25,00 lei
 • Lucerna BIO (alfalfa) 40 gr Seminte pt Germeni
  BG209235

  Seminte bio pentru germeni de lucerna, pret 40 gr. Seminte cu putere mare de germinare provenite din culturi certificate ecologic. Usor de cultivat in propria casa, puteti avea in fiecare zi germeni proaspeti crocanti din seminte BIO Snacky Original.

  7,50 lei