Gemuri & Dulceturi

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Crema dulce de CASTANE Bio (produs autentic din Franta!) 380 gr
  Crema dulce de Castane Bio este un produs autentic din Franta, mai precis sud-vestul Frantei in Andiran! Ingrediente: castane bio 46%, apă, zahăr din trestie de zahăr bio, vanilie bio. Ingrediente ce provin din culturi certificate ecologic. Valori nutriționale medii pentru 100g: Ener..
  Lei: 33.65
 • Curmale BIO crema (ca un gem fara zahar adaugat) 220 gr
  Curmale BIO crema (ca un gem fara zahar adaugat) 220 gr. Gemurile si dulceturile pot fi fierte si cu zahar adaugat. Alegeti cremele de fructe! Produs Vegan! Vitalitatea soarelui. Dr. Abouleishs Sekem a avut inițiativa de a transforma 2.500 de hectare din pustietatea Egiptului în argicultură dinam..
  Lei: 27.92
 • Gem Bio de AFINE indulcit natural doar cu AGAVE 250gr
  Gem de afine bio 250 g 70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave! Nu are zahar adaugat si de aceea are mult mai putine calorii decat dulceturile si gemurile standard! Produs 100% natural, vegan, preparat cu grijă din fructe de cea mai bună calitate, culese la maturitate pentru a p..
  Lei: 13.63
 • Gem Bio de Aronia cu Sirop de Agave (cu putine calorii) 200 gr
  Gem bio de fructe aronia îndulcit cu sirop de agave, fara zahar adaugat. Are numai 177 calorii la 100 gr in conditiile in care gemurile si dulceturile standard au peste 500 calorii la 100 gr.  Ingrediente: suc de aronia bio 65%, sirop de agave bio, suc concentrat de lămâie bio, agen..
  Lei: 17.90
 • Gem Bio de CAPSUNI si RUBARBA indulcit cu Agave 250gr
  Gem de capsuni si rubarba 250 g cu 70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave! Nu are zahar adaugat si de aceea are mult mai putine calorii decat dulceturile si gemurile standard! Produs VEGAN, preparat din ingrediente de cea mai bună calitate, 100% BIO, fără adaos de conservanți, ..
  Lei: 13.63
 • Gem Bio de CATINA cu mere si scortisoara 225 gr
  Gem bio de catina cu putine calorii (de 2 ori mai putine calorii decat un gem obisnuit de fructe), cu fructe de catina si mere atent selecționate, provenite din culturi certificate ecologic, fără adaos de conservanți, coloranți sau potențatori de aromă. Ingrediente: piure de cătină ..
  Lei: 19.00