Dulceata BIO, GEM, JELEU

Gem, jeleu si dulceata bio cu fructe si flori din agricultura ecologica acreditata.

Alege Subcategoria Dorita
Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Agar agar - Gelifiant pentru dulceturi si creme de DIETA! 30gr
  Agar agar (Gracilaria sp.) este un gelifiant complet natural dietetic, vegetarian (fara gelatina animala) recomandat de nutriționiști pentru că ajută la slăbire și la menținerea siluetei. Are un conținut valoros de fibre dietetice și foarte puține calorii! 2 gr de agar agar înseamnă mai ..
  Lei: 24.40
 • Agar agar Bio Gelifiant pentru dulceturi si creme dietetice 20gr
  Agar agar (Gracilaria sp.) este o alternativă naturală și mai ales vegetală a gelatinei de origine animala. Are un conținut valoros de fibre dietetice. Agar-Agar este pentru vegetarieni, cei ce tin post, cei aflati la dieta sau lupta cu colesterolul. Ideal pentru tarte cu fructe, a..
  Lei: 14.50
 • Agar Agar Gelifiant vegetal pentru dulceturi si creme 100 gr
  Agar agar (Gracilaria sp.) este un gelifiant complet natural dietetic, vegetarian (fara gelatina animala) recomandat de nutriționiști pentru că ajută la slăbire și la menținerea siluetei. Are un conținut valoros de fibre dietetice și foarte puține calorii! 2 gr de agar agar înseamnă mai ..
  Lei: 51.00
  Pe baza a 1 comentarii.
 • ARONIA Dulceata Bio Fara zahar adaugat 225 gr
  Dulceata BIO de aronia extra cu fructe întregi. Mai mult fruct aronia, 55 g la 100 g de dulceață, în borcane de 225 g. Dulceata fara pic de zahar adaugat! Fara ingrediente artificiale! 100% Natural.  Proprietatile antiseptice ale fructului de aronia il recomanda ca un remediu puternic i..
  Lei: 20.70
 • Curmale BIO crema (ca un gem fara zahar adaugat) 220 gr
  Curmale BIO crema (ca un gem fara zahar adaugat) 220 gr. Gemurile si dulceturile pot fi fierte si cu zahar adaugat. Alegeti cremele de fructe! Produs Vegan! Vitalitatea soarelui. Dr. Abouleishs Sekem a avut inițiativa de a transforma 2.500 de hectare din pustietatea Egiptului în argicultură dinam..
  Lei: 27.92
 • Gelifiant Bio cu Agar agar si pectina pt 1 kg fructe
  (Stoc EPUIZAT temporar) Un plic este suficient pentru aproximativ 1 kg de fructe sau 600 ml de suc. Un agent de gelifiere, cu agar-agar și pectină Bio.   Nu conține conservanți și prin urmare, nu are nici o influență asupra valabilității produsului finit. Utilizarea zahăru..
  Lei: 10.00
 • Gelifiant Bio Fara Zahar pt Dulceata Nepreparata Termic!
  sale
  Gelifiant Bio fara zahar ideal pentru preparate raw food deoarece nu necesită nici o preparare termică. Dulcețurile sunt preparate rapid și mai mult decât atât ingredientele active din fructele proaspete sunt păstrate intacte. Un pachet de 18 g de gelifiant ajunge pentru 500 g de fructe în c..
  Lei: 2.67Lei: 8.90
 • Gem Bio de AFINE indulcit natural doar cu AGAVE 250gr
  Gem de afine bio 250 g 70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave! Nu are zahar adaugat si de aceea are mult mai putine calorii decat dulceturile si gemurile standard! Produs 100% natural, vegan, preparat cu grijă din fructe de cea mai bună calitate, culese la maturitate pentru a p..
  Lei: 16.80
 • Gem Bio de Aronia cu Sirop de Agave (cu putine calorii) 200 gr
  Gem bio de fructe aronia îndulcit cu sirop de agave, fara zahar adaugat. Are numai 177 calorii la 100 gr in conditiile in care gemurile si dulceturile standard au peste 500 calorii la 100 gr.  Ingrediente: suc de aronia bio 65%, sirop de agave bio, suc concentrat de lămâie bio, agen..
  Lei: 19.00
 • Gem Bio de CAPSUNI si RUBARBA indulcit cu Agave 250gr
  Gem de capsuni si rubarba 250 g cu 70% fructe, îndulcit exclusiv cu sirop de agave! Nu are zahar adaugat si de aceea are mult mai putine calorii decat dulceturile si gemurile standard! Produs VEGAN, preparat din ingrediente de cea mai bună calitate, 100% BIO, fără adaos de conservanți, ..
  Lei: 16.80
 • Gem Bio de CATINA cu mere si scortisoara 225 gr
  sale
  Gem bio de catina cu putine calorii (de 2 ori mai putine calorii decat un gem obisnuit de fructe), cu fructe de catina si mere atent selecționate, provenite din culturi certificate ecologic, fără adaos de conservanți, coloranți sau potențatori de aromă. Ingrediente: piure de cătină ..
  Lei: 9.50Lei: 19.00
 • Gem Bio de CATINA cu putine calorii 250gr
  Catina fructe bio in format practic de gem, usor de consumat zilnic. Portia de vitamine la micul dejun sau la orice gustare! Gem bio de catina cu putine calorii, cu 70% fructe de catina atent selecționate, provenite din culturi certificate ecologic, fără adaos de conservanți, coloranți sau p..
  Lei: 16.80