Musli BIO cu fructe, fara zahar adaugat, cu cereale integrale Mareste

Musli BIO cu fructe, fara zahar adaugat, cu cereale integrale

PRN6613

Nou

MUSLI BIO CU FRUCTE, 300 GR. Fără zahăr adăugat. 30% fructe uscate. Musli BIO cu fructe, fara zahar adaugat, cu cereale integrale. Multe dintre cerealele pentru copii sau adulți conțin enorm de mult zahăr. Alegeți un produs fără zahăr adăugat, cu ingrediente naturale ce provin din agricultura ecologică.  O variantă rapidă și perfectă pentru micul dejun sunt atât cerealele cât și musli.

Mai multe detalii

11,45 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Fulgii de cereale sunt un aliment sănătos, foarte hrănitor, plin de vitamine și minerale, care ne asigură energia de care avem nevoie. Fulgii de cereale integrale și fructele au proprietăți nutritive valoroase și aduc beneficii sănătății. Putem ține glicemia sub control, putem regla colesterolul și trigliceridele.

Musli este o combinație de cereale, fructe uscate, nuci și semințe, care pot fi combinate în mod armonios în lapte, smoothie sau iaurt. Musli este un aliment inventat în anul 1900 de către medicul elvețian Maximilian Bircher-Benner pentru a-și ajuta pacienții din spital. Musli conține foarte puține grăsimi, dar în același timp foarte multe fibre care ajută la menținerea greutății sub control, la prevenirea constipației și a hemoroizilor, a cancerului de colon și susțin sistemul cardio-vascular. Asigură aportul zilnic de fibre alimentare, vitamine, antioxidanți şi proteine vegetale.

Ingrediente: fulgi din grâu integral BIO, fructe uscate BIO (stafide BIO 88% (cu ulei de floarea soarelui BIO), caise BIO 4%, zmeură uscată și congelată BIO, prune BIO, mere BIO 2%), fulgi de secară integrală BIO, fulgi de ovăz integral BIO, fulgi de porumb BIO (porumb BIO), fulgi de orz integral BIO, semințe de floarea soarelui BIO, făină de orez BIO.

BIO = din culturi certificate ecologic.

Poate conține urme de nuci, produse lactate, soia și susan. Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. Origine: UE / non-UE.

Scrieti o recenzie

Musli BIO cu fructe, fara zahar adaugat, cu cereale integrale

Musli BIO cu fructe, fara zahar adaugat, cu cereale integrale