Fulgi BIO Ovaz, Orz, Secara, Grau, Orez 350 gr Mareste

Fulgi BIO Ovaz, Orz, Secara, Grau, Orez 350 gr

PMFI01

Nou

Fulgii de ovaz aduc multe beneficii sanatatii. Ovăzul constituie o opţiune sănătoasă pentru un mic dejun perfect. 

Fulgii sunt ideali pentru muesli sau ca ingredient în produse de panificație și patiserie. Ingrediente: fulgi de cereale BIO ovăz, orez, orz, secară, grâu, în proporție de 20% fiecare. Din culturi certificate ecologic.

Mai multe detalii

in stoc

7,40 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Fulgi din 5 crereale BIO, pret pentru 350gr. Materia primă provine din cereale atent selecționate - ovăz, orez, orz, secară, grâu. Fulgii de cereale sunt ideali pentru un mic dejun sănătos, plin de vitamine, minerali și nutrienți.

Logo BIO EU

Materia primă provine din cereale atent selecționate și care respectă parametrii de calitate pre-definiți: umiditate, greutate specifică, dimensiune, impurități, temperatură și miros. Cerealele sunt aburite, presate și apoi prăjite. Fulgii astfel obținuți sunt măcinați și ambalați.
Valori nutriționale medii per 100 g (%):
Proteine: 10%
Carbohidrați: 63,3%
Grăsimi, din care: 2,9%
Fibre: 8,8%
Valoare energetică: 319 Kcal/ 1353 KJ
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale. A se păstra la loc răcoros și uscat, bine ventilat, ferit de lumină. Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare. Origine EU
Pot fi consumate cu lapte vegetal.
Reteta de Musli din Fulgi de Cereale Integrale cu Fructe
Timp de preparare: circa 15 minute. Circa 230 calorii per portie (in functie de fructele alese).
Ingrediente:
  • 1/4 l lapte integral de origine animala sau vegetal;
  • 3 linguri sau dupa gust miere;
  • 100 gr fulgi de cereale integrale;
  • 2 linguri pudra proteica de dovleac, canepa sau in;
  • 1 lingura de polen crud;
  • fructe proaspete (capsuni, zmeura, fructe de padure, felii de mere, caise, etc) sau fructe deshidratate.
Mod de preparare:
Amestecam bine laptele cu mierea. Adaugam fulgii de cereale integrale. Spalam fructele si le adaugam dupa ce le-am taiat in prelabil.

Scrieti o recenzie

Fulgi BIO Ovaz, Orz, Secara, Grau, Orez 350 gr

Fulgi BIO Ovaz, Orz, Secara, Grau, Orez 350 gr