Nutritionist Elena Rosu raspunde tuturor intrebarilor adresate pe Facebook. Intrati, asadar, si pe facebook.com/proDieta pentr
Va recomandam sa vizitati si magazinul nostru din Iasi cu alimente naturale si suplimente nutritive marcile Diet Food, Primeal, La Mandorle Franta, Probios Italia, EcoDoo, Acorelle, Najel, Ladrome si multe altele https://www.prodietamagazin.ro/
Luni - Vineri 10-15 TEL. & WhatsApp 0722.264.936 / 0770.534.846
Magazinul nostru foloseşte cookie pentru a-ți oferi o experiență personalizată. Acceptă cookie pentru a te bucura de toate facilitățile magazinului nostru online.
Făina multicereale pentru a pregăti preparate de casă naturale, bio, autentice: făină de grâu integral bio, făină de secară, făină de alac, grâu spelta, hrișcă, ovăz, lupin. Magazin online prodietabio.ro cu făină integrală nerafinată naturală și bio.
Ingrediente: 20% făină de cassava BIO (manioc*/tapioca*), 20% făină de cocos BIO, 20% făină de năut BIO, 20% făină integrală de hrișcă BIO, 20% făină integrală de ovăz BIO. BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic. Făina cu puțini carbohidrați este recomandată pentru diabetici, copii, adulți care au mare grijă de silueta lor și de sănătate.
Faina (pudra) de alune de padure Bio prajite este recomandata pentru retete raw/vegan sau ca adaos in lapte pentru copii. Pudra de alune de padure poate fi adaugata si in shake-urile proteice ale adultilor sau in smoothie-urile sanatoase care inlocuiesc micul dejun. Pudra de alune de pădure este bogată în proteine.
Făina BIO de grâu este ideală pentru toate rețetele noastre de preparate de casă. Știm că gătim curat, fără chimicale, pesticide. Faina alba de grau provine din culturi certificate ecologic. Tipul de făină recomandat pentru rețetele de pâine de casa traditionala.
Făina de ovăz are un conținut bogat de vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), alături de fier, seleniu, magneziu, calciu și fosfor. Aluatul de pizza, de gogoși sau de cornulețe pot fi îmbunătățite cu făină albă de ovăz. Conține: făină alba de ovăz BIO. Din culturi certificate ecologic.
Făină Bio din semințe de guar, preț 125 gr. Făina de guar nu are gluten și este un produs natural folosit pentru a conferi densitate, consistență, îngroșare. Are foarte puține calorii, de 2 ori mai puțin decât făina standard. Este adeseori folosită a înlocui glutenul din grâu în produsele de patiserie fără gluten. Aluaturile pregătite cu făină de guar...
Faina de hrisca bio este ideala pentru a gati sanatos. Are proprietati nutritive valoroase si deloc gluten. Imbogateste aluaturile dvs pentru blatul de pizza, biscuiti de casa, paste proaspete, taitei pentru ciorbe, prajituri, tort de casa si multe altele. Ingrediente: hrișcă BIO decojită, măcinată fin. BIO = ingredientele provin din culturi certificate...
Făina de mei este tot mai mult promovată pentru alimentația copiilor mici, dar și a adulților. Făina de mei este recomandată de nutriționiști pentru că este deosebit de bogată în vitamine și minerale. Nu are gluten în mod natural. Are un gust delicios, similar cu cel de nucă. Este deosebit de bogată în complexul de vitamine B.
Faina de migdale bio fără coaja cu 31,9 % proteine vegetale de cea mai bună calitate. Aliment fără gluten în mod natural Pret pentru 120 gr. Făina de migdale este deosebit de bogată în vitamine și minerale esențiale. Este unul dintre cele mai folosite ingrediente în reţetele raw vegane şi reţetele fără gluten (în special la deserturi).
Făină de năut bio, preț pentru cutie 300 g. Conține: 100% făină din năut din culturi certificate ecologic. Recomandat pentru: diabet, inima, scade colesterolul. Produsul nu este obținut cu organisme modificate genetic. Stiti ca nautul este deosebit de bogat in proprietati nutritive dar il consumati atat de rar... Iata ca sub forma de faina nutritiva este...
Făină de orez brun poate înlocui făina de grâu în numeroase preparate. Are un gust mai puternic decât făina de grâu ce amintește ușor de cel de nucă. Pâinea, blatul de tort, fursecurile, clătite sau prăjiturile pot fi pregătite și cu făină de orez brun. Orezul brun nu are colesterol si este deosebit de bogat in minerale esențiale precum magneziul sau...
Făina de orez pentru prăjituri este în mod garantat fără gluten. Produs de la Felicia Italia 500 gr. Persoanele care suferă de alergii (inclusiv copiii) și de intoleranțe la gluten pot folosi această făină de orez Bio. FELICIA – FAINA DE OREZ PENTRU PRAJITURI, FĂRĂ GLUTEN, 500G Făină recomandată pentru prepararea deserturilor fără gluten. Produs creat...
Făina integrală de quinoa Bio este ideală pentru orice rețetă. Clătite, blaturi de tort și prăjituri, pizza, tocănițe, toate rețetele de casă pot fi îmbunătățite nutritiv cu făina integrală de quinoa bio. Quinoa nu are gluten și de aceea făina este recomandată tuturor, atât copiilor cât și adulților.
Faina de soia BIO, pret 500 gr. Faina de soia are calitate premium, este foarte bogata in proteine si are numeroase proprietati nutritive si beneficii pentru sanatate, fiind ideala pentru cei care nu mananca prea multa carne (au exclus proteina animala din alimentatia zilnica). Un kg de boabe de soia echivalează cu 4 kg de carne, 56 de ouă de găină, 8...
Ingrediente: făină integrală teff BIO. BIO = din culturi certificate ecologic. Acest produs nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic. Teff-ul (Eragostris tef) este o cereală antică, originală din Etiopia, unde constituie și azi baza pentru pâinea de teff.
Faina din nuca de cocos bio, pret pentru 300 gr. Are proprietati nutritive valoroase si poate fi adaugata cu succes in retete de biscuiti, blaturi de tort si alte deserturi caci are foarte multe fibre si proteine care dau senzatia de satietate si mentin scazuta glicemia in organism. O puteti adauga si in smoothie-uri sau shake-uri ori in bolul de cereale...
Făina din semințe de in BIO bogată în Omega 3, având numeroase proprietăți nutritive. Preț pentru 150gr (semințe de in măcinate foarte fin). Această făină poate fi numită și pudră proteică de in căci are 34,4 gr proteine și 32.5 gr fibre cu rol important în digestie, detoxifiere, slăbire, obținerea senzației de sațietate și tonifierea musculaturii.
Mix pentru pâine cu 7% făină de castane. Fără gluten. Fără lactoză*. Pregătire ușoară. Făina de castane are proprietăți nutritive valoroase și este recomandată și in alimentația copiilor cărora le oferiți astfel o alimentație deosebit de bogată în vitamine, minerale, oligoelemente, nutrienți. Este o făină fără Gluten.
Făina fără gluten multicereale este specială pentru că îmbună beneficiile de la: mei, porumb, orez si hrisca 500 gr. FAINA AGLUTENICA BIO DIN 4 CEREALE, 500G. Conține: făină de mei BIO (30%), făină de porumb BIO (30%), făină integrală de orez BIO (20%), făină de hrișcă BIO (20%). BIO = ORGANIC - ECO. Din culturi certificate ECOLOGIC.
Amestec de faina FARA GLUTEN pentru pâine multicereale cu 31% semințe. HAMMER MUHLE – PREMIX PENTRU PAINE MULTICEREALE CU SEMINTE, FARA GLUTEN, 500 Gr. Bogat în fibre. Fără adaos de grâu. Fără lactoză*. Premix pentru pâine multicereale cu 31% semințe.
Făina integrală de Grâu Alac Bio (Monococcum Triticum) preț punga de 1 kg. Faina de grâu alac este mai hrănitoare și mai sănătoasă decât cea de grâu standard. Are o aromă delicioasă de nucă. Alacul este o specie de grâu mult mai bogat în betacaroten decât grâul standard.