Mix pt Paine usor de facut: pui doar apa si coci!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Faina Fara Gluten Bio CU DROJDIE din: orez, porumb, mei, hrisca 1 kg
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Amestec BIO de 4 tipuri de faina cu drojdie, fara gluten: orez, porumb, mei, hrisca 1 kg. Este ideal pentru o pâine sănătoasă și hrănitoare, chifle, blat de pizza, prăjitură, biscuiți sau clătite. Amestecul este suficient pentru 2 paini a 750 g.   Ingredient..
  Lei: 37.90
 • Mirodenii pentru paine de casa: chimen, fenicul, coriandru 110 gr
  Mirodenii pentru paine de casa: chimen, fenicul, coriandru 110 gr. Toate condimentele tradiționale pentru pâine sunt incluse în acest amestec. Condimentul de pâine poate fi folosit pentru toate tipurile de pâine. Este recomandat a fi folosit ca atare sau mărunțit și adăugat în aluat...
  Lei: 11.30
 • Mix de faina cu drojdie si Seminte de Floarea Soarelui
  Painea naturala este usor de facut cu premixul cu seminte de floarea soarelui bogata in fibre, proteine si carbohidrati complecsi. Pretul se refera la un pachet de premix pentru paine in greutate de 1 kilogram. Din 1 kg de produs puteti face 2 paini de 750 grame! Instrucţiuni de copt în cupto..
  Lei: 7.02
 • Mix faina de Grau + Secara pt Paine de casa bine crescuta
  Pentru ca painea realizata exclusiv din secara nu are mult gluten si nu creste, va recomandam painea din grau + secara. Painea de secara este de un real ajutor pentru oricine incearca sa slabeasca. Painea de secara ofera repede senzatia de satietate si ca atare putem spune ca slabim cu paine de s..
  Lei: 7.10
 • Mix Faina fara gluten din Orez, Mei, Hrisca, Porumb cu drojdie 500 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Amestec de făină din 4 cereale integrale ecologice, cu drojdie, fără gluten, preț pentru 500 gr. Amestec ideal pentru o pâine de 750 g sănătoasă și hrănitoare, chifle, blat de pizza, prăjitură, biscuiți sau clătite. Ingrediente: amestec de făină integrală din 4 ..
  Lei: 20.90
 • Mix faina grau si secara pt. Paine Taraneasca 1kg(2paini)
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Pâine țărănească BIO 100% certificată organic cu faina integrala de grau si faina de secara. Pachetul conține toate ingredientele necesare unei pâini, inclusiv drojdia. Adaugi doar apă...și gata!   Rețeta de bază pentru o pâine de circa 750 grame:  Pr..
  Lei: 16.20
 • Premix pentru paine cu Seminte de Dovleac
  Premixul pentru paine cu seminte de dovleac este atat de facil: adaugati doar apa si gata! Usor de facut fie ca veti coace painea la cuptor sau ca o veti pregati la aparatul de facut paine. Pretul se refera la un pachet de premix pentru paine in greutate de 1 kilogram. Din 1 kg de produs puteti f..
  Lei: 9.20
 • Premix pentru Paine Multicereale: pui doar apa si gata!
  Premix pentru paine multicereale in care adaugati doar apa....si gata! Pretul se refera la un pachet de premix pentru paine in greutate de 1 kilogram. Din 1 kg de produs puteti face 2 paini de 750 grame! Instrucţiuni de copt painea multicereale în cuptor: Jumătate din conţinutul premixului pe..
  Lei: 7.10