Maia din Quinoa pentru pâine fără gluten 20 gr Mareste

Maia din Quinoa pentru pâine fără gluten 20 gr

BV12355

Nou

Maia din Quinoa pentru pâine fără gluten 20 gr. Maia din extract de Quinoa și orez pentru prepararea pâinii. Se folosește pentru maxim 500 g făină.

Mai multe detalii

6,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

MAIA BIO DIN EXTRACT DE QUINOA FARA GLUTEN 20 G BIOVEGAN
- fără gluten
- vegan

  • Pentru o pâine fară gluten aveți nevoie de:
  • 80 g făină de orez integral
  • 210 g făină integrală de hrișcă
  • 70 g făină de amarant
  • 140 g amidon de porumb
  • 10 g tărâțe de psyllium
  • 1 plic de drojdie de brutărie BIOVEGAN Meister
  • 8 g sare
  • 430 ml apă călduță
  • 3 linguri (30 ml) ulei neutru
  • 4 linguri (40 ml) oțet de mere
  • puțină grăsime și făină pentru uns tava

PREPARAREA:
Se toarnă conținutul plicului într-un bol și amestecați bine. Adăugați apă, ulei, oțet de mere și amestecați până devine un aluat omogen. Acoperiți aluatul și puneți-l într-un loc cald timp de aproximativ 45 de minute. Se frământă puțin și se pune într-o formă de 20 cm lungime unsă cu puțin ulei. Se netezește aluatul și se pudrează cu făină. Pâinea se coace timp de 70 de minute la 180 °C cu un bol de apă înăuntru. La sfârșitul timpului de coacere faceți o probă cu un bețișor de lemn și dacă este cazul mai lăsați pâinea la copt încă 5 minute. Întoarceți pâinea din matriță și lăsați-o să se răcească pe un grătar.

Notă: Se amestecă conținutul pliculețului în mod uniform cu făină. Nu dizolvați direct în apă!

INGREDIENTE: 94% quinoa* - produse măcinate, orez* - produse măcinate, culturi starter pentru fermentare.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non UE.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetică 1566 KJ / 370 kcal
Grăsimi, din care: 4,4 g
- acizi grași saturați 0,6 g
Carbohidrați, din care: 65 g
- zaharuri 2,9 g
Fibre 6,5 g
Proteine 13 g
Sare 0,01 g

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 20 g
PRODUCĂTOR: Biovegan GmbH.
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

Scrieti o recenzie

Maia din Quinoa pentru pâine fără gluten 20 gr

Maia din Quinoa pentru pâine fără gluten 20 gr