DROJDIE BIO MEISTER fără gluten 7 gr BIOVEGAN Mareste

DROJDIE BIO MEISTER fără gluten 7 gr BIOVEGAN

BV11021 BB

Nou

Drojdie Meister este foarte puternică și stabilă pentru aspectul aluatului. Drojdia Biovegan este robustă și mai puțin sensibilă la temperatură, timp și umiditate. Întotdeauna reușiți! BIOVEGAN – DROJDIE BIO MEISTER, 7G. Vegan. Fără gluten. O drojdie mai bună. Rezultate mai bune. Drojdia este recomandată și pentru rețete fără gluten, pentru persoane cu alergii alimentare, alergie la gluten, boala celiacă sau afecțiuni gastro-intestinale. BioVegan garantează că nu există urme de gluten!

Mai multe detalii

in stoc

5,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Alimentația fără gluten este recomandată de medici și de nutriționiști pentru persoanele care au fost diagnosticate cu boala celiacă, o afecțiune autoimună declanșată de gluten sau cu sensibilitate la gluten non-celiacă. În aceste cazuri, trebuie urmat un stil alimentar fără gluten pentru a vindeca organismul și pentru a reduce semnele și simptomele bolii celiace.

Ingrediente: drojdie proaspătă uscată BIO. BIO = din culturi certificate ecologic.
Conținut: 7 g (pentru 500g de făină).

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1542 kJ/ 346 kcal
Grăsimi, din care: 6,0 g
- acizi grași saturați 1,3 g
Carbohidrați, din care: 26 g
- zaharuri 0,8 g
Fibre 22 g
Proteine 36 g
Sare 0,38 g
1 pliculeț este egal cu ½ cub drojdie proaspătă. A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se păstra la temperaturi peste 32°C.

Producător: Biovegan GmbH Germania. Persoanele care gătesc rețete cu alimente fără gluten și doresc un plus de gust și de savoare, pot  folosi cu încredere produsele Biovegan.
Orice persoană cu boală celiacă trebuie să urmeze o dietă strictă fără gluten pentru a evita producerea de daune pe termen lung a intestinului subțire, precum și simptomele de disconfort. Dacă medicul sau nutriționistul dvs vă spune că aveți sensibilitate la gluten, tot trebuie să urmați o dietă fără gluten pentru a evita orice simptom. Glutenul este dăunător pentru persoanele cu boală celiacă. Urmând o alimentație fără gluten intestinul subțire se vindecă și, de obicei, dispar simptomele bolii celiace.

Scrieti o recenzie

DROJDIE BIO MEISTER fără gluten 7 gr BIOVEGAN

DROJDIE BIO MEISTER fără gluten 7 gr BIOVEGAN