Bicarbonat de sodiu natural 200 gr Mareste

Bicarbonat de sodiu natural 200 gr

PRN11625

Nou

Ingrediente: bicarbonat de sodiu. Origine: UE (Germania). Bicarbonatul de sodiu aduce numeroase beneficii sănătății, poate fi întrebuinţat în peste 50 de moduri diferite atât în gospodărie pentru curăţarea casei cât şi în scopuri cosmetice (albirea dinţilor, măşti de faţă). De asemenea, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit şi ca tratament natural pentru calmarea arsurilor stomacale, a aftelor bucale.

Mai multe detalii

in stoc

9,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Acesta ajută și la calmarea tusei (prin gargară). Bicarbonatul de sodiu (formulă chimică NaHCO3) este un compus chimic sub formă de pudră albă, care face parte din categoria sărurilor. Denumirea sa științifică este hidrogenocarbonat de sodiu şi cei mai mulţi dintre noi îl cunosc sub numele de praf de copt, deși nu e chiar corect (în praful de copt își mai fac loc și alte ingrediente). Bicarbonatul de sodiu este un remediu cu proprietăţi antibacteriene, antifungice, antiseptice şi antiinflamatoare. Mai mult, este un medicament natural puternic ce luptă împotriva unei game largi de afecţiuni medicale, răceli, probleme dentare și ale pielii. Bicarbonatul are numeroase beneficii şi atunci când este utilizat în scopuri cosmetice sau chiar medicinale. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și căldură. Conținut: 200 gr.

Rețeta de brioșe are nevoie de bicarbonat!

Brioșe de ovăz cu unt de arahide și miere

Sunt excelente la micul dejun și foarte bune când te grăbești dimineața, căci sunt ușor de transportat.
Cantitate: 12 buc
Timp de preparare: 10 minute
La cuptor: 35 minute.

INGREDIENTE NECESARE

  • 225 g de făină integrală de grâu spelta;
  • 75 g de fulgi de ovăz;
  • 1 lingură de bicarbonat de sodiu alimentar;
  • 2 ouă;
  • 100 g de miere;
  • 2 banane pasate;
  • 100 g de unt de arahide, la alegere;
  • 3 linguri de ulei de rapiță;
  • 100 m de lapte degresat.

MOD DE PREGĂTIRE

1. Se încinge cuptorul la 190°C și se așază 12 forme de hârtie într-o tavă cu 12 forme de brioșe.
2. Într-un castron mare se amestecă făina, ovăzul și bicarbonatul și se face o gropiță în centru.
3. Într-un alt castron se bat ouăle și se pun mierea, bananele pasate, untul de arahide, uleiul și laptele, continuând amestecul până când totul este omogen. Se adaugă peste amestecul uscat și se frământă, dar nu excesiv.
4. Aluatul se pune cu lingura în formele de brioșe și se lasă la cuptor 25-30 minute până când se rumenesc deasupra.
5. Se lasă la răcit.

Informații nutriționale (per brioșă): 1

65 calorii, 18,1 g carbohidrați, 4 g proteine, 9,3 g grăsimi (din care 1 g grăsimi saturate).

Scrieti o recenzie

Bicarbonat de sodiu natural 200 gr

Bicarbonat de sodiu natural 200 gr