Nou Pâine fitness FITNESSBROT fără gluten cu semințe Mareste

Pâine fitness FITNESSBROT fără gluten cu semințe

BV10136

Nou

Pâinea fitness, FITNESSBROT este o întreagă bogăție a naturii - pentru o obținere bună a pâinii sunt folosite: semințe de in încolțit, pudră de quinoa, fulgi de ovăz integral, fibre de mere, semințe de floarea-soarelui, semințe de dovleac, fulgi de mei, făină integrală de hrișcă. Fără gluten. Vegan. Germeni de seminte (cereale). Fără drojdie de bere. Rapid si usor.

Mai multe detalii

21,20 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

BIOVEGAN - PREMIX BIO PENTRU PAINE FITNESS, FARA GLUTEN, 330 GR.

Ingrediente: făină integrală de orez BIO, făină integrală de hrișcă prăjită BIO, amidon de porumb BIO, semințe de floarea soarelui BIO, semințe de dovleac BIO, semințe sparte de in BIO, făină din semințe de in BIO, proteine din floarea soarelui BIO, fibre de mere BIO, fulgi de ovăz BIO (fără gluten), fulgi de hrișcă BIO, pulbere din aluat de quinoa BIO (94% făină de quinoa BIO, făină de orez BIO), sare, agent de îngroșare: făină de roșcove BIO, praf de copt¹ BIO (amidon de tapioca BIO, agent de dospire: carbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu², pulbere din suc de lămâie BIO, agent de îngroșare: gumă de guar BIO ), acidifiant: tartrat de potasiu².

BIO=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.

¹=praf de copt MAISTER Biovegan. ²=piatră de vin.

Informații nutriționale medii per 100g**

Valoare energetică 1053 kJ/ 249 kcal

Grăsimi 8.3 g

din care acizi grași saturați 1.0 g

Carbohidrați 33 g

din care zaharuri 0.5 g

Fibre 6,8 g

Proteine 7,5 g

Sare 1.5 g

Pachetul conține: 10 porții a 50 g fiecare. Doar adăugați: 300 ml apă minerală, 2 linguri (20 ml) oțet de mere.

Rapid și usor:

1.Preparare:Realizați amestecul pentru coacere cu 2 linguri de oțet si 300 ml apă, apoi frământați cu un mixer conținutul. Asezati aluatul intr-o forma neteda, taiata la o adancime de aproximativ 2 cm.

2. Coacere:Pregătiți pâinea cu 250 ml de apă.În cuputorul preîncălzit:70 de minute, la 225°C, în cuptor cu ventilație, sau în cuptor fără ventilație, 80 de minute la 225°C.

3. Răcirea:Lăsați pâinea să se răcească pe un suport cu grilaj.

Conținut: 330 gr. A se păstra la loc uscat și răcoros. Produs în Germania de: Biovegan GmbH

Scrieti o recenzie

Pâine fitness FITNESSBROT fără gluten cu semințe

Pâine fitness FITNESSBROT fără gluten cu semințe