Faina de orez pentru prajituri, fara gluten, Felicia Italia 500g Mareste

Faina de orez pentru prajituri, FARA GLUTEN, Felicia Italia 500g

MA2AAD103

Nou

Făina de orez pentru prăjituri este în mod garantat fără gluten. Rețeta de tartă fără gluten în acest articol. Produs de la Felicia Italia 500 gr. Persoanele care suferă de alergii (inclusiv copiii) și de intoleranțe la gluten pot folosi această făină de orez Bio. FELICIA – FAINA DE OREZ PENTRU PRAJITURI, FĂRĂ GLUTEN, 500G

Făină recomandată pentru prepararea deserturilor fără gluten. Produs creat specific pentru persoane intolerante la gluten.

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

13,40 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente: făină de orez, amidon de cartofi, amidon de porumb. Produs într-o unitate dedicată produselor fără gluten.

Rețetă fără gluten Tartă Margherita

  • 200 g de făină de orez pentru prăjituri fără gluten Felicia
  • 200 g de zahăr – 125 g de unt moale
  • 4 ouă – 125 ml de lapte
  • 1 plic de praf de copt
  • zahăr pudră după gust

Mod de pregătire:

  • Separați albușurile de gălbenușuri de ou. Bateți albușurile de ou după ce adăugați un vârf de sare și puneți-le în frigider. Amestecați untul și zahărul și folosind un mixer, mixați aprox. 2 minute până se formează crema.
  • Adăugați gălbenușurile de ou și continuați să le amestecați, turnând puțin câte puțin, amestecați făina cu albușurile de ou până se îngroașă, amestecați ușor de jos în sus, apoi se adăugați plicul de praf de copt.
  • Se toarnă amestecul într-o tavă de tartă cu diametru de 24 / 26cm, unsă și tapetată cu făină. Coaceți la 180°C timp de aproximativ 40 de minute. Scoateți din cuptor și lăsați-o să se răcească bine înainte de a scoate din matriță. Se presară cu zahăr pudră sau glazură.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.

Glutenul este o proteină din grâu și din cerealele înrudite, printre care orzul și secara. Boala celiacă este o boală autoimună, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar propriu atacă și distruge din greșeală țesuturi sănătoase. Boala afectează intestinul subțire, distrugându-l și făcându-l să nu mai poată absorbi substanțe nutritive vitale precum calciul, fierul și energia din alimente. Simptomele sunt, de regulă, scădere în greutate, oboseală extremă din cauza carenței de fier, balonare și scaune foarte frecvente. Din cauza incapacității de absorbție a calciului, cei care au boala celiacă sunt expuși și unui risc crescut de osteoporoză, ceea ce face ca oasele să se subțieze și să existe un risc mai mare de fracturi la cădere. Boala celiacă este, de regulă, confirmată prin analize de sânge și biopsie gastrică. Apoi persoana respectivă este trecută pe o alimentație strictă fără gluten, pe care trebuie să o urmeze toată viața.

Spre deosebire de simptomele bolii celiace, alergia la grâu tinde să afecteze pielea. De regulă, apare o reacție alergică imediată manifestată prin mâncărimi cutanate, oculare și poate provoca chiar inflamarea ochilor și a gâtului.

Conținut: 500g, Produs și ambalat de: Adriani S.p.A. Italia

Scrieti o recenzie

Faina de orez pentru prajituri, FARA GLUTEN, Felicia Italia 500g

Faina de orez pentru prajituri, FARA GLUTEN, Felicia Italia 500g