Nou Faina FARA GLUTEN pentru pâine multicereale cu 31% semințe Mareste

Faina FARA GLUTEN pentru pâine multicereale cu 31% semințe

HM800104

Nou

Amestec de faina FARA GLUTEN pentru pâine multicereale cu 31% semințe. HAMMER MUHLE – PREMIX PENTRU PAINE MULTICEREALE CU SEMINTE, FARA GLUTEN, 500 Gr. Bogat în fibre. Fără adaos de grâu. Fără lactoză*. Premix pentru pâine multicereale cu 31% semințe.

Mai multe detalii

20,10 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Ingrediente: făină integrală de orez, amidon de porumb, semințe de floarea soarelui 12%, semințe de in 9%, făină de hrișcă, aluat acru uscat fără gluten (din făină de orez), semințe de in aurii 5%, sare, agent de îngroșare: gumă de guar, sare.
Poate conține urme de soia și susan.

Rețetă pentru pâine fără gluten multicereale cu semințe:
In cuptor:
Amestecați 500 g de făină cu 7 g de drojdie uscată, frământați cu 450 ml de apă și 2 linguri de ulei. Puneți aluatul într-un vas și lăsați-l să crească pentru 45 minute. Înainte de a băga în cuptor presărați după preferință cu semințe de floarea soarelui sau semințe de in. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 210 grade cu temperatură de sus și de jos pentru aproximativ 50 minute.

În mașina automată de pâine:
500 g premix, 480 ml apă, 10 g ulei, 5 g drojdie uscată. Adăugați îngredientele în ordinea indicată de mașina dvs. automată de pâine. Recomandă folosirea programului de bază.
*=conținut rezidual de lactoză <0,1 g /100 g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 500 g
Producător: Hammermuhle GmbH

Scrieti o recenzie

Faina FARA GLUTEN pentru pâine multicereale cu 31% semințe

Faina FARA GLUTEN pentru pâine multicereale cu 31% semințe