Faina integrala de grau romanesc cu mix de seminte Bio 500 gr Mareste

Faina integrala de grau romanesc cu mix de seminte Bio 500 gr

PRN7771

Nou

Făină integrală de grâu românesc măcinată la temperatură de sub 42 grace celsius, 12% conținut total de semințe. Conține: 88% făină integrală din grâu Bio, 12% mix de semințe Bio (33% semințe de floarea soarelui Bio, 33% semințe de in Bio, 17% semințe de dovleac Bio, 17% semințe de susan alb Bio).  Bio = din culturi certificate ecologic.

Mai multe detalii

8,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Mod de preparare pentru o pâine reușită:

- 500 gr Premix de pâine țărănească.

- 350 ml apă călduță.

- 1 plic de drojdie uscată (sau 15 g drojdie proapătă).

- 1 lingură de amidon de cartofi (alternativ 1 linguriță de zahăr sau de melasă din trestie de zahăr).

- 10 gr sare (preferabil dizolvată în puțină apă).

Se înmoaie cca 10 min drojdia și zahărul în puțină apă călduță, la care se adaugă cca o lingură de făină. (Alternativ la zahăr, se poate folosi melasa de trestie de zahăr sau amidonul de cartofi, care au rolul de a hrăni drojdia). Se amestecă premixul cu apa călduță și cu amestecul de drojdie înmuiată. Se frământă cca jumătate de oră, spre final se adaugă sarea, apoi se lasă la crescut cca 1-2 ore maxim, acoperit cu o folie sau ștergar. Se pune în tava de copt.

Coacerea:

- Se pune un vas cu apă în cuptorul încins la maximum, 250 grade C, cca 30 minute, pănă când apa din vas începe să fiarbă.

- Se introduce tava cu aluat și se lasă la copt 20 min la temperatura maximă, fără ventilație, și cu aburi din plin. (În loc de tavă, se poate pune aluatul direct o piatră de copt). Apoi se reduce temperatura cuptorului la 200 grade, se pornește ventilația, și se mai lasă la copt încă 30-45 minute. ...Pâinea e gata atunci când o bați și sună a gol...

- După ce e scoasă din cuptor, pâinea se răcește pe un grătar, ventilată natural (nu în cuptor, nu învelită în cârpe).

- Varianta de preparare folosind mașina automată de frământat și copt pâine:

- Se folosesc aceleași ingrediente. Se urmează instrucțiunile de copt ale aparatului, alegându-se programul cel mai lung, deoarece pâinea din făină integrală are nevoie de mai mult timp să dospească. Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. Origine: UE / non UE.

Scrieti o recenzie

Faina integrala de grau romanesc cu mix de seminte Bio 500 gr

Faina integrala de grau romanesc cu mix de seminte Bio 500 gr