Pret redus! Faina alba de grau certificata ecologic 1Kg Mareste

Faina alba de grau certificata ecologic 1Kg

PRN79-RLM

Nou

Făina BIO de grâu este ideală pentru toate rețetele noastre de preparate de casă. Știm că gătim curat, fără chimicale, pesticide. Faina alba de grau provine din culturi certificate ecologic. Tipul de făină recomandat pentru rețetele de pâine de casa traditionala. Faina alba de grau Tip 700, ideala pentru pâine, prăjituri, clătite, sosuri.

Mai multe detalii

in stoc

9,90 lei

cu TVA

12,90 lei cu TVA

-3,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Faina alba de grau provine din culturi certificate ecologic. Multe cereale precum secara, orzul sau ovazul nu sunt atat de panificabile si de aceea trebuie amestecate cu o anumita cantitate de faina de grau rafinat (bogat in glutenul ce contribuie la dospirea si cresterea aluatului).

Logo BIO EU

Va prezentam mai jos o reteta traditionala de paine de casa: Ingrediente: 2 pahare de apa calduta, 2 linguri de drojdie uscata, 1 lingura de zahar, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de sare, aproximativ 1 kilogram de faina amestec (in proportiile dorite de dvs. faina alba de grau care face painea mai pufoasa, faina integrala de alac - grau spelta, faina integrala de secara bogata in vitamine si oligoelemente).

Reteta pentru ca dvs sa obtineti paine de casa traditionala este: amestecati cu un tel apa calduta, zaharul, drojdia si un pahar de faina alba. Lasati circa 10-15 minute sa se activeze drojdia si sa se formeze maiaua. Adaugati uleiul de masline si sarea (de Himalaya de preferat, o gasiti in site-ul nostru) si amestecati bine. Adaugati apoi amestecul de diverse tipuri de faina, aproximativ 500 de grame si amestecati bine. Adaugati si restul de faina in ploaie in timp de framantati. Nu va putem spune exact cata faina mai incape pentru ca depinde foarte mult si de tipurile de faina alese de dvs dar veti simti la mana in timp de framantati ce cantitate de faina mai "primeste" aluatul. Ungeti cu ulei de masline bolul in care veti lasa aluatul la dospit si lasati-l sa creasca 40 - 50 de minute. Scoateti aluatul, framantati-l bine inca o data adaugand in ploaie faina alba pe planseta si lasati circa 10-15 minute sa se odihneasca. Impartiti-l in bucati mai mici si modelati-l pentru paine. Coaceti la temperatura medie la cuptor pana cand aluatul de rumeneste bine. Presarati seminte de in, de susan, de floarea soarelui si de dovleac pe paine! Mai multe tipuri de faina integrala si seminte pot fi cumparate din magazinul online www.prodietabio.ro, magazin cu peste 400 de alimente sanatoase, NATURALE!

Scrieti o recenzie

Faina alba de grau certificata ecologic 1Kg

Faina alba de grau certificata ecologic 1Kg