FAINA de Lupin, Alune, Soia, Orez, Seminte de In, Castane, Cocos, Migdale

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Seminte de Canepa macinate fin PUDRA PROTEICA 300gr
  Semintele de canepa au un conţinut bogat în proteine de calitate (32% faţă de carne, de exemplu, care are un conţinut proteic de 15-20%).  65% din conţinutul total de proteină din sămânţa de cânepă o constituie proteina globulară numită edestină, asemănătoare globulinei din plasma sangui..
  Lei: 15.73
 • Seminte de Canepa macinate fin PUDRA PROTEICA BIO 300 gr
  Semințele de cânepă măcinate fin sub formă de pudră proteică sunt de origine Italia, sunt certificate BIO și au un conţinut bogat în proteine de calitate (30%, faţă de carne, de exemplu, care are un conţinut proteic de 15-20%). Ecologic = BIO = Organic. Proteinele vegetale din semințele de cânepă..
  Lei: 17.80
 • Faina (pudra) de ALUNE de Padure Bio prajite 100gr
  Făina (pudră) de alune de pădure Bio prăjite este recomandată pentru rețete sănătoase și ca adaos în lapte pentru copii. Vă prezentăm mai jos și rețeta de Ciocolată tip Nutella dar de casă, ideală pentru copii și adulți totodată. Pudra de alune de pădure are importante proprietăți nutritive și po..
  Lei: 22.60
 • Faina de CASTANE Bio 100gr
  Făina de castane este o făină dulce de culoare brun deschis, obținută prin uscarea și măcinarea fină a castanelor comestibile cultivate la altitudini de 450-900 m. Este mult mai bogată în proprietăți nutritive decât cartoful și de aceea, făina de castane poate fi pregatita cu unt și lapte pentru ..
  Lei: 9.58
 • Faina de LUPIN Bio 220 gr
  sale
  (Stoc epuizat temporar) Făina de lupin bio este obținută prin măcinarea semințelor de lupin curățate, decorticate și prăjite. Făina de lupin are foarte multe proprietati nutritive si este o bogata sursa de proteine de cea mai buna calitate. Făina de lupin conține foarte multe fibre, nu are c..
  Lei: 6.50Lei: 9.49
 • Faina de LUPIN Bio 500 gr
  Făina de lupin bio este o sursa de proteine de cea mai buna calitate. Contine peste 39% proteine si 32% fibre. Este asadar ideala si ca pudra proteica pentru sportivi, persoane care tin dieta sau care apreciaza nutritia corecta. Faina de lupin bio este obținută prin măcinarea semințelor de lupin ..
  Lei: 8.90