GINKGO BILOBA 100% pur - Memorie, Varice, Circulatie buna

GINKGO BILOBA 100% pur - Memorie, Varice, Circulatie buna

Cod Produs: SB587
Disponibilitate:
Pret: Lei: 37.80
Descriere

Ginkgo biloba sau „arborele pagodelor“ este cea mai promițătoare substanță „antiimbătrânire“ aprobată în Germania de peste un deceniu. Extractul de Ginkgo biloba 100% natural si pur este recomandat ca tratament naturist pentru problemele cu memoria în declin, in tratamentul naturist al migrenelor precum si in tratamentul naturist al varicelor. Ginkgo biloba este un puternic antioxidant si se recomandă în creșterea performanțelor intelectuale (memorie, concentrare). El poate ameliora demența cauzată de atacuri cerebrale, previne apariția cumplitei boli numită Alzheimer, ajută în tulburările de erecție, ameliorează migrenele, se recomandă în stări de anxietate, amețeli, confuzie, depresie, senilitate. 

Ginkgo biloba conține flavonoizi, aminoacizi, compuși antocianici și sistosterol. Extractele din frunzele arborelui ginkgo biloba induc o dilatație la nivelul vaselor sanguine cerebrale, ceea ce poate determina o creștere corespunzătoare a fluxului sanguin cerebral.

Dr. Packer a arătat că ginkgo biloba contracarează doi dintre cei mai virulenți redicali liberi - superoxidul și radicalul hidroxil - cei ce devastează celulele cerebrale. Tot dr. Packer a observat că ginkgo biloba neutralizează radicalul liber oxid de azot care produce vătămarea celulei cerebrale șI a vaselor sanguine.

Ginkgo biloba mărește circulația sângelui și a oxigenului către capilarele creierului, reducând astfel vâscozitatea sângelui, ceea ce îl face un formidabil stimulent cerebral. El intensifică metabolismul glucozei la nivelul creierului, ceea ce acționează în procesul de întinerire al memoriei.

Mod de administrare a extractului de ginkgo biloba: pentru adulți, se recomandă câte 10-20 ml de două ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, dimineața și la prânz ; copiilor peste 12 ani se recomandă câte 5-10 ml de două ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, dimineața și la prânz. Nu se va administra seara !

Ginkgo biloba se poate combina cu succes cu extractul de rodie. Supliment alimentar obtinut prin presare la rece - 200 ml.
A se agita înainte de folosire ! După desigilare, sticla se va păstra la frigider. A nu se depăși doza zilnică recomandată !

Produsul nu conține zahăr, alcool, conservanți sau compuși sintetici. PRODUCATOR: Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH & Co. KG, Hutwiesenstrasse 14, D-71106 Magstadt, Germania

Etichete:

Produse asemanatoare