Extracte la rece din Plante MEDICINALE

Produsele Schoenenberger Germania au o traditie de 85 de ani. Compania Schoenenberger a fost fondata in anul 1927 de catre Walther Schoenenberger si apartine din anul 1991 grupului de companii Salus - un lider de piata în industria alimentara si de sanatate. Gama de produse consta in peste 35 de extracte pure de plante medicinale presate la rece. Materia prima a sucurilor provine din agricultura ecologică. In timpul prelucrării se fac numeroase controale riguroase pentru a garanta cea mai inaltă calitate a sucurilor. Unicitatea produselor Schoenenberger consta in faptul ca plantele NU sunt diluate, nu sunt uscate, nu au extrase alcoolice si nu contin nici un fel de aditivi sau conservanti. Toate ingredientele raman in forma lor naturala. Datorita imbutelierii rapide dupa recoltarea plantelor (2-3 ore), produsele isi pastreaza calitatea maxima si puritatea. Produse 100% Naturale Certificate - Germania. 

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • ACEROLA BIO pt Sistem Imunitar, Stari Gripale
  Acerola sau cireasa de Jamaica (Barbados) este un fruct cu un continut de vitamina C extraordinar de mare. Acerola contine de 30 de ori mai multă vitamina C decat lămâia. Ca să ințelegem mai bine, dacă 100 g de portocale contin 50 mg vitamina C, in 100 g de acerola se găsesc 1500-5000 mg de ..
  Lei: 35.40
 • ANGHINARE Bio - Detoxifiere, Anti-Colesterol si Slabire
  Anghinarea este "prietena ficatului" ajutând la regenerarea acestuia, la eliminarea colesterolului rău și la scăderea trigliceridelor. În plus, anghinarea a fost întotdeauna considerată ca fiind alimentul nr. 1 pentru slăbit datorită proprietății de ardere a grăsimilor și detoxifiere. Anghin..
  Lei: 35.40
  Pe baza a 2 comentarii.
 • ANGHINARE BIO Suc cu Lamaie 330 ml
  (Stoc epuizat temporar) Suc BIO obtinut prin presare din mugurii florilor de anghinare, cu adaos de lamaie pentru un gust bun. Se consuma in cadrul unei cure de detoxifiere si anti colesterol cate 30 ml pe zi, fiind asadar suficient pentru 11 zile.   INGREDIENTE: Suc de anghinar..
  Lei: 33.90
 • ANGHINARE, ARMURARIU, SALVIE - pt. FICAT Sanatos
  sale
  Concentratul de rădăcină de fructe de armurariu, anghinare, frunze de salvie, papadie și mentă produs de Medicura Germania este un tratament naturist obținut prin presare la rece deosebit de eficient pentru ficat sanatos. Combinația dintre aceste plante medicinale recunoscute pentru e..
  Lei: 89.00Lei: 93.00
 • BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere
  Concentrat preparat la rece de Medicura Germania din muguri de brad, frunze de măslin și de merișor cu efect detoxifiant, protecție antioxidativă a vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației limfatice. Sistemul limfatic reprezinta calea naturala de eliminare a toxinelor spre sistemul urina..
  Lei: 63.30
 • CARTOF pt Slabire, Detoxifiere, Aciditate Gastrica, Diureza
  Extractul de cartof bio Schoenenberger se foloseste cu succes în cura de slăbire alături de anghinare si urzică. Extractul de cartof este in plus foarte bun pentru detoxifierea organismului. Se recomandă obezilor si hepaticilor.  Extractul de cartof ajuta la eliminarea acidului..
  Lei: 35.40