Stevia 100% Natural Cristale 350gr Mareste

Stevia 100% Natural Cristale 350gr

ST01

Nou

Stevia, numită și frunza dulce, este cea mai dulce plantă din lume și inlocuieste zaharul in cafea sau in orice preparate, chiar si in cele la cuptor. Stevija Kristal este un substitut 100% natural al zahărului. Stevia scade pofta de dulciuri si echilibreaza nivelul zaharului din sange. Stevia poate micsora dorinta de a consuma alimente grase si poate controla apetitul. SteviJa Kristal este ușor de dozat.

Mai multe detalii

in stoc

48,70 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Stevia indulcitor natural, granule pret 350 gr. Pentru cafea, ceai, dulciuri. Poate fi folosit inclusiv pentru preparate la cuptor. 350 gr de Stevia Kristal este echivalent cu 5 kg de zahăr. Are, asadar, o putere de indulcire mult mai mare decat zaharul! Numită și zahar verde sau frunza dulce, este cea mai dulce plantă din lume și inlocuieste zaharul in cafea sau in orice preparate, chiar si in cele la cuptor.
Stevia contine substante dulci (glicozide) care nu sunt metabolizate de organismul uman, fiind astfel eliminate fara ca vreo calorie sa fie absorbita. In afara de glicozide, stevia mai contine si proteine, fibre, carbohidrati, fosfor, zinc, calciu, potasiu, magneziu si vitaminele A si C.
Utilizare: SteviJa Kristal poate fi folosit pentru îndulcirea cafelei, ceaiului sau produselor lactate. Este recomandat de asemenea pentru gătit sau prăjituri. Pe scurt, pentru toate preparatele la care până acum foloseați zahar.
Valori nutriționale/ 100 g:
Valoare energetică: 87 kJ/ 20 kcal
Proteine. 0 g; Grăsimi: 0g
Ingrediente: Glicozide derivate din Steviol; Eritritol. Eritritolul apare în mod natural în fructe și are structura cristalină.
Descrierea ingredientelor: Glicozide derivate din steviol: Ștevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China. După recoltare, ștevia este uscată. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție. Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr. Eritritolul este un alcool din zahăr (poliol) care este extras din zaharurile plantei. Acesta apare de exemplu în fructe și alimente fermentate. Zaharurile sunt amestecate cu apă, fermentate și cristalizate. După purificare, eritritolul nu mai conține nici o urmă de zaharuri din fructe sau drojdii.
Eritritolul se încadrează în categoria alcoolilor din zahăr dar nu este nici zahăr, nici alcool. Termenul de alcool din zahăr se referă la structura moleculară a eritritolului care corespunde celei a zaharurilor și, parțial, celei a alcoolilor. Eritritolul este produs la scară industrială în toate țările vestice, dar și China deține o cotă largă de piață. Eritritolul conține aproximativ 60-70% din dulceața zahărului și un conținut foarte redus de calorii (20 kcal/ 100 g comparativ cu 400 kcal/ 100 g cât conține zahărul). Nu afectează glicemia nu provoacă apariția cariilor dentare. Eritritolul este o moleculă mică ușor digerată în intestinul subțire de unde este apoi excretată nemodificată, prin urină. Eritritolul nu ajunge în intestinul gros și nu este degradat de alte bacterii ca alți polioli. Acesta este motivul pentru care nu provoacă diaree. Doar în cazul consumului excesiv, de peste 100 g/ zi poate ajunge în intestinul gros și poate provoca probleme.
Producator: STEVIJA NATUURLIJK, Friesland, Olanda

Scrieti o recenzie

Stevia 100% Natural Cristale 350gr

Stevia 100% Natural Cristale 350gr