Otet de Mere BIO Nefiltrat si Nepasteurizat 750 ml Mareste

Otet de Mere BIO Nefiltrat si Nepasteurizat 750 ml

VK2102100141

Nou

Oțet de mere BIO nefiltrat si nepasteurizat preț 750 ml. Oțet natural de mere Voelkel, calitate Demeter, nefiltrat. Oțetul ecologic de mere Voelkel este obținut dintr-o procedură tradițională: în prima fază merele aromatice certificate Demeter provenite din agricultură biodinamică sunt stoarse și fermentate natural. În final din vinul de mere se obține oțetul de mere fin și aromat. Este ideal și pentru silueta frumoasă, căci ține glicemia sub control.

Mai multe detalii

in stoc

21,80 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Oțetul nu este pasteurizat și nici filtrat, motiv pentru care acesta este un produs extrem de apreciat și valoros. Pot apărea ușoare depuneri care nu afectează calitatea produsului.

- din culturi certificate Demeter dinamic ecologic.
- fără organisme modificate genetic.
- produs vegan.
Recomandări:
- ca un condiment pentru rafinarea salatelor.
- diluat cu apă minerală și îndulcit cu miere.
- diluat pentru îngrijirea naturală a corpului.

Logo BIO EU

Oțetul de mere este la fel de vechi ca și culturile egipteană, greacă sau romană, fiind recunoscut foarte devreme nu doar pentru aroma deosebită pe care o dă a mâncării. Astfel, și-a găsit întrebuințări și în afara bucătăriei, de exemplu în tratarea loviturilor. O perioadă a cazut în uitare dar în ultimii ani, beneficiile oțetului de mere a au fost redescoperite câștigând din ce în ce mai mult teren.
Oțetul de mere se prepară din suc de mere coapte la care se adaugă drojdii și bacterii acetice speciale care extrag din zaharuri mai întâi alcoolul, apoi acidul acetic. Oțetul de mere astfel rezultat nu conține doar acizi ci și vitamine și minerale esențiale care, dozate corespunzător, ne pot ajuta să slăbim eficient.
Conținut: 750ml. Producător: Voelkel GmbH, Germania

Scrieti o recenzie

Otet de Mere BIO Nefiltrat si Nepasteurizat 750 ml

Otet de Mere BIO Nefiltrat si Nepasteurizat 750 ml