Promo! Cura DETOX, Vitaminizare 4 zile cu sfecla rosie, ananas, matcha 750 ml Mareste

Cura DETOX formula germană de Vitaminizare 4 zile cu sfecla rosie 750 ml

HR200539

Nou

Cura formula germană pentru detoxifierea ficatului și vitaminizare 4 zile cu sfecla rosie, ananas, matcha 750 ml. Ingrediente: suc de mere BIO, suc de sfeclă roșie BIO (10%), nectar de mango BIO, suc de ananas BIO, nectar de acerola BIO, nectar de kiwi BIO, suc de fructul pasiunii BIO, matcha BIO (0,2%), spirulină din alge marine BIO (0,1%). BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

Mai multe detalii

26,20 lei

cu TVA

29,50 lei cu TVA

-3,30 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Suc de legume și fructe cu sfeclă roșie, matcha și spirulină din alge marine, cu vitamina C naturală. În special după sărbători sau atunci când vor să își vadă silueta mai frumoasă, oamenii vor să urmeze o cură de revitalizare. Cura DETOX este ca un fel de buton de resetare pentru a ne ajuta organismul să își găsească echilibrul. Rabenhorst Detox cu vitamina C protejează celulele de stresul oxidativ. Este un suc delicios din fructe și legume organice, precum mere, mango, ananas, acerola, kiwi și fructul pasiunii, care a fost armonios coordonată cu sfeclă roșie, ceai verde autentic Matcha și alge spirulina. O adevărată experiență de gust și savoare! 

De ce suc DETOX cu matcha?

MATCHA - Această pulbere verde strălucitoare obținută din frunze de ceai verde măcinat a fost servită inițial în ceremonii tradiționale japoneze de ceai. Deoarece este făcut din întreaga frunză, ceaiul matcha conține mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde standard. Compușii cei mai puternici pentru combaterea cancerului din ceaiul verde sunt un grup de antioxidanți fenolici care includ epigalocatechină galată (EGCG). Studiile arată că matcha a redus semnificativ riscul de cancer de vezică urinară. Matcha este recomandat și pentru protejarea împotriva cancerului de sân, cancerului pulmonar, cancerului de prostată, cancer ovarian, leucemie la adulți și cancer la ficat.

Matcha funcționează bine cu accente cremoase sau luminoase, cum ar fi ananasul, mango și fructul pasiunii. ; încercați să purificați matcha pulbere cu lapte de nucă de cocos, ghimbir și miere și să congelați în formele de popsicle pentru un tratament înghețat. Puteți combina acest suc cu pudre proteice și astfel obțineți shake-uri proteice detoxifiante. Combinați cu pudră de zer, de alune de pădure, de caju sau nuci.

Ecologic. Vegan. O porție de 200 ml acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamina C.

Înainte de a deschide, agitați sticla. Închideți întotdeauna sticla deschisă și păstrați-o în frigider.  A se consuma de preferință în 5 zile de la deschidere.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.
Rabenhorst Germania în magazin proDietaBio.ro
Rabenhorst reprezintă peste 200 de ani de experiență în producerea de sucuri și tratamente naturiste de cea mai înaltă calitate. Sucurile sunt create cu fructe crescute în ritm natural, în agricultura controlată. Ingredientele nealterate și procesul de fabricare blând - în principal presare directă - nu numai că garantează un gust excelent, natural, dar și un maxim de ingrediente nutritive și de vitamine esențiale. Cu sucurile Rabenhorst poți obține acel echilibru pentru viața de zi cu zi turbulentă. Astfel, ai grijă de sănătatea ta!

Scrieti o recenzie

Cura DETOX formula germană de Vitaminizare 4 zile cu sfecla rosie 750 ml

Cura DETOX formula germană de Vitaminizare 4 zile cu sfecla rosie 750 ml