Ceai verde BIO MATCHA, lamaie, lemongrass, menta Mareste

Ceai verde BIO MATCHA, lamaie, lemongrass, menta

YT485504

Nou

Ceai verde cu Matcha, plante medicinale, mirodenii și citrice. Pasionatii de ceai matcha au iata posibilitatea de a savura gustul si de a beneficia de proprietatile acestuia in gama Yogi Tea. Delicios, sanatos, energizant! Plante fine tencha de ceai verde, ferite de lumina soarelui în ultimele săptămâni înainte de recoltare, au fost combinate cu matcha de înaltă calitate pentru a obține un gust fin și proaspăt.

Mai multe detalii

in stoc

16,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT


Ingrediente: Ceai verde bio (Tencha bio 42%, Sencha bio 9%, matcha bio 2%), lămâie verde bio 8%, lemn dulce bio, lemon grass bio (Cymbopogon citratus) 7%, mirt de lămâie bio, mentă bio, piper negru bio, suc de lămâie uscat bio 2%, guarana bio, ulei de lâmâie bio, lămâiță bio, coajă de lămâie bio, ghimbir bio. BIO = din culturi certificate ecologic.
Plăcut, prețios, revigorant.
Ceaiul verde matcha cu lămâie de la Yogi Tea unește ierbologia ayurvedică cu artizanatul budist al ceaiului verde. 
Conținut: 30,6 g, 17 pliculețe a 1,8g.

Ceai verde

Sencha, ceaiul verde pe care îl utilizăm frecvent este, de asemenea, descris ca "ceaiul verde al oamenilor de nivel înalt”. Acesta combină caracteristicile pozitive ale frunzelor de ceai verde, creând un gust bun şi echilibrat, cu o aromă proaspătă şi deosebită.

Matcha
Deși odinioara era rezervat doar pentru elita japoneză, ceaiul matcha este încă unul dintre cele mai bune tipuri de ceaiuri din toate timpurile. Un proces elaborat este folosit pentru a transforma frunzele de ceai de plante verzi Tencha în pulbere matcha fin măcinată. Cu o culoare verde radiantă, matcha are un gust dulce-proaspat si este plin de substanțe nutritive valoroase, energizante.

Tencha
Tencha este unul dintre tipurile de ceai cele mai prețioase din Japonia. Frunzele Tencha sunt intens verzi și drept bază pentru ceaiul special matcha. Se completează până nu mai mult de 1% din recolta de ceai din această țară. Tencha are o calitate extraordinară și se obține printr-un proces de producție elaborat, de la maturarela uscare în cuptoare speciale.

Lemn Dulce

Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Lime
Lime (limete) au o aromă mai intensă deât lămâile, mai proaspătă, mai dulceagă. Au fost aduse în Europa în Evul Mediu de către cruciați și conțin numerăase substanțe nutritive, vitamina C, uleiuri esențiale și fitonutrienți.

Lemongrass

În Asia de Sud, această plantă aromatică și medicinală este, de asemenea, cunoscută sub numele de "iarba febrei" (Tanacetum parthenium). Aceasta conține uleiuri esențiale și are un puternic gust de citrice proaspete. Este încă necunoscut locul său originar, dar se ştie că această plantă, care aparţine familiei de iarbă dulce, este utilizată des în bucătăria asiatică.
Mirt Lămâios
Mirtul lămâios are un gust puternic de citrice, plăcut și proaspăt și conține uleiuri esențiale importante. Aroma este foarte intensa, proaspata si racoritoare, foarte asemanatoare cu cea a lamaii. Ea a fost descrisa ca fiind, fara exagerare, mai lamaioasa decat ce a lamâii.

Peppermint

Menta aromată (peppermint) a fost descoperită pentru prima dată în 1969 și este probabil o combinație între menta sălbatică și menta de apă. Este una dintre cele mai foslosite plante medicinale datorită gustului intens și aromei puternice. A fost desemnată Planta Medicinală a Anului în 2004.

Lămâia

Originile sale sunt considerate a fi în nordul Indiei, cu toate că lămâia a fost cultivată în întreaga lume de mii de ani datorită conținutului său ridicat de substanţe nutritive și a gustului dulce şi revigorant. În plus față de vitamina C, fructul arborelui de lămâie este bogat în fosfor și pectină.

Verbina

Planta derivată din lămâie verbina a fost introdusă în Europa în secolul al 18-lea. Este originară din America de Sud, unde da fost prețuit ca o plantă medicinală importantă. Lămâița aparține familiei Verbenaceae și conține uleiuri esențiale importante.

Ghimbir

Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Producător: Yogi Tea GmbH.

Scrieti o recenzie

Ceai verde BIO MATCHA, lamaie, lemongrass, menta

Ceai verde BIO MATCHA, lamaie, lemongrass, menta