Spray dezinfectant special pentru MASCA de protecție antivirus Mareste

Spray de igienizare special pentru MASCA de protecție

AG2424

Nou

Spray de igienizare special pentru masca dvs de protecție antivirus. Foarte multe persoane aleg să poarte măști din diverse materiale. Acestea trebuie igienizate adesea și, desigur, când avem posibilitatea vor fi spălate și uscate. Argital Italia oferă acest spray special pentru igienizarea măștilor anti viruși și bacterii. Ideal pentru serviciu și birou, spații închise. Mod de utilizare: pentru igienizarea măștilor, sprayați de 2 ori pe interiorul măștii, așteptați 2 minute ca alcoolul să se evapore apoi puteți utiliza masca.

Mai multe detalii

55,60 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Proprietăți spray pentru masca antivirus

Solutie spray pentru igienizare mască de protecție anti virus care afectează sistemul respirator. Veți remarca un miros plăcut de ulei esențial pure GOLD, în plus față de efectul de igienizarea a măștii, apare și un efect balsamic. Repetați această procedură la fiecare 2 ore.

Pentru a igieniza încăperile, sprayați în locul ambiental de câteva ori pe zi. Evitați să sprayați direct pe suprafețe.

Informații pentru consumator: produs fabricat cu ingrediente naturale.

Igienizatorul pentru măști și mediu Argital își bazează eficiența și funcționalitatea pe acțiunea a patru elemente: procentul ridicat de alcool de origine vegetală, în conformitate cu dispozițiile Organizației Mondiale a Sănătății care asigură acțiunea igienizantului, gelul de argilă verde care îi consolidează acțiunea, amestecul de 15 uleiuri esențiale alese dintre cele mai eficiente cu o acțiune igienizantă, cuprul conținut în argila verde, care realizează o acțiune preventivă, protectoare și igienizantă.

Ingrediente spray pentru masca antivirus

Ingrediente: alcool denat, Solum Fullonum alcool*BIO, ulei de lavandă(*BIO)(*), ulei din frunze de rozmarin*, ulei din frunze de eucalipt*, ulei din frunze de jneapăn*, ulei de scorțișoară*, ulei din flori de cuișoare*, ulei din frunze de Malaleuca Viridiflora, ulei de chiparos*, ulei din coajă de lămâie*, ulei de mentă*, ulei de oregano*, ulei din flori și frunze de cimbru*, ulei de cimbru*, ulei din flori de planta curry*.

*=compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: Linalool, Limonene, Geraniol, Cinnamal, Eugenol, Citronellol.

*BIO=provenite din culturi certificate ecologic.

ATENȚIE: Conține alcool. Păstrați-vă departe de sursele de căldură și nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu ingerați și evitați contactul cu ochii. Producător: Argital.It

Informații suplimentare spray pentru masca antivirus

Masca faciala simpla este dispozitiv modelat, flexibil, care se poziționează peste nas și gură pentru a asigura protecție respiratorie de bază. Masca facială împiedică purtătorul să inhaleze praf, aburi și alte particule în suspensie, inclusiv bacteriile și viruși prezenți în mediu. Dar masca poate acumula abur pe interior care dezvoltă bacterii sau particule la exterior. Toate acestea pot prolifera în numai 2 ore și, neschimbată sau nedezinfectată, masca poate ajunge să afecteze buna respirație și să fgaciliteze dezvoltarea bacteriilor sau virușilor.

De aceea, fie schimbăm masca fie o igienizăm des. Tipuri de mască pe care putem folosi igienizantul Argital IT: mască improvizată, mască facială simplă, mască medicală tip I, tip II, K95, FFP2, N95, KN99, FFP3.

Scrieti o recenzie

Spray de igienizare special pentru MASCA de protecție

Spray de igienizare special pentru MASCA de protecție