Dezinfectant NATURAL pentru Aer Conditionat cu argint coloidal 500 ml Mareste

Dezinfectant NATURAL pentru Aer Conditionat cu argint coloidal 500 ml

AC109

Nou

Dezinfectant natural pentru aparatul de aer conditionat cu argint coloidal preț 500 ml. Aparatele de aer condiționat pot conține mai mulți germeni care ne pot afecta în rău sănătatea, dar putem folosi periodic produse naturale de curățare cu argint coloidal antibacterian. Produsul SILVAIR antibacterian DrJuice conține argint coloidal  ce previne creșterea germenilor.

Mai multe detalii

45,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Argintul coloidal ucide germenii în mod NATURAL. Dacă nu ați folosit aparatul de aer condiționat mai mult timp, cel mai probabil acesta a dezvoltat deja germeni. La începutul verii sau atunci când urmează să folosiți aparatul de aer condiționat, utilizați dezinfectantul natural. Mai ales dacă aveți copii, persoane cu alergii respiratorii, cu sistem imunitar scăzut sau dacă răciți des!

Pulverizați-l uniform pe suprafața de dezinfectat și lăsați-l să se usuce. Dacă observați o anumită pată pe suprafață, frecați-o cu o cârpă moale după uscare. După o utilizare continuă, puteți observa o anumită pigmentare la nivelul capului de pulverizare, care este normal, datorită oxidării argintului din fluid.

Ingrediente: apă, argint coloidal, ethyl-alcohol, mentol.

Mod de utilizare: Dacă ați reușit să accesați filtrele din interiorul dispozitivului, îndepărtați-le și spălațile în apă caldă cu detergent. După uscare completă, pulverizați-le uniform pe toate părțile, lăsați-le să se usuce câteva minute și apoi repetați. În timp ce uscați, merită să curățați dispozitivul din interior și să-l pulverizați cel puțin de două ori la fel cum ați făcut cu filtrele. Folosirea regulată a DrJuice SILVAIR este recomandată primăvara înainte de prima utilizare și cel puțin lunar în timpul verii. Dacă nu puteți demonta dispozitivul, vă rugăm să contactați expertul dumneavoastră în aparate de aer condiționat.

Timp de expunere minim: 10 minute.

Clasa de inflamabilitate: “D” – mai puțin inflamabil.

Conținut: 500 ml. Condiții de păstrare: feriți de razele soarelui. Vă rugăm asigurați-vă că nu suferiți de alergii. Frecați puțin pe încheietura mâinii și, dacă totul este bine, înseamnă că nu aveți alergie la metale.

Avertizări: nu amestecați cu alți agenți de curățare. Ni lăsați la îndemâna copiilor - păstrați departe de mâncare, băutură sau furaje. Nu mâncațti, nu beți și nu fumați în timpul utilizării. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălați imediat cu multă apă și contactați medicul. Folosiți doar în încăperi bine ventilate. În cazul utilizării la scară mare, trebuie să purtați îmbrăcăminte de protecție și mănuși. Evitați contactul cu apa potabilă sau scurgerile în canalizare. Sticla complet goală după clătirea cu apă poate fi reutilizată. Păstrați-l în ambalaj închis la temperatura camerei; evitați contactul cu sursa de căldură și lumina directă a soarelui. Evitați oxidanții duri. Atingeți dispozitivele electrice numai cu mâinile complet uscate!

A se folosi de preferință în maxim 2 ani de la data fabricării.

Origine: Ungaria. Producător: DrJuice Pharma Kft.

Scrieti o recenzie

Dezinfectant NATURAL pentru Aer Conditionat cu argint coloidal 500 ml

Dezinfectant NATURAL pentru Aer Conditionat cu argint coloidal 500 ml