Curatenie NATURALA Menaj cu Argint Coloidal Antibacterian 500 ml Mareste

Curatenie NATURALA Menaj cu Argint Coloidal Antibacterian 500 ml

AC108

Nou

Produs natural de curățenie, menaj cu Argint Coloidal Antibacterian preț 500 ml. Este un antibacterian ideal pentru baie și toaletă, frigider, încălțăminte, mânerele ușilor, etc. Dacă aveți copii mici în casă sau persoane cu sistem imunitar scăzut, apelați la soluții naturale!

Mai multe detalii

45,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Soluția antibacteriană „DrJuice Home Colloid" (pentru MRSA de asemenea) și produsul fungicid cu conținutul său de argint coloidal pot fi utilizate în multe locuri din gospodărie. După orice curățare generală în gospodărie, folosind-o în mod regulat, puteți evita înmulțirea germenilor și agenților patogeni invizibili datorită conținutului său de argint coloidal. Argintul coloidal ucide germenii în timp ce este inofensiv pentru oameni. De la toaletă și frigider până la tastatura computerului, îl puteți folosi. Produsul este gata de utilizare. Pulverizați-l uniform pe suprafață pentru a fi dezinfectată și lăsați-l să se usuce. Dacă observați o anumită pată pe suprafață, frecați-o cu o cârpă moale după uscare. După o utilizare continuă, puteți observa o anumită pigmentare la nivelul capului de pulverizare, care este normal, datorită oxidării argintului din fluid.

Ingrediente: apă, argint coloidal, ethyl-alcohol, Litsea Cubea oil.

Mod de utilizare:

1. Baie și toaletă: după curățarea generală a băii sau a toaletei, pulverizați egal robinetele, chiuveta, cada, cabina de duș, plăcile de faiantă și orice zonă specifică în care ciuperca ar putea exista, cum ar fi sub covoare, între plăcile de gresie și la colțuri. Pur și simplu pulverizați aceste zone mai des pentru a preveni răspândirea ciupercii și a mucegaiului.

2. Frigider: după curățarea normală a frigiderului, pulverizați doar în interiorul frigiderului, până când vedeți că acoperă complet suprafața și lăsați-l să se usuce. Nu pulverizați prea mult.

3. Încălțăminte și echipament sportiv: pulverizând zona interioară a încălțămintei sau echipamentului sportiv, puteți împiedica microorganismele să producă un miros urât. Îl puteți folosi pentru a curăța și tastatura. Utilizați-l întotdeauna pe o suprafață uscată.

Timp de expunere minim: 10 minute. Clasa de inflamabilitate: “D” – mai puțin inflamabil.

Conținut: 500 ml. Condiții de păstrare: feriți de razele soarelui. Vă rugăm asigurați-vă că nu suferiți de alergii. Frecați puțin pe încheietura mâinii și, dacă totul este bine, înseamnă că nu aveți alergie la metale.

Avertizări: nu amestecați cu alți agenți de curățare. Ni lăsați la îndemâna copiilor - păstrați departe de mâncare, băutură sau furaje. Nu mâncațti, nu beți și nu fumați în timpul utilizării. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălați imediat cu multă apă și contactați medicul. Folosiți doar în încăperi bine ventilate. În cazul utilizării la scară mare, trebuie să purtați îmbrăcăminte de protecție și mănuși. Evitați contactul cu apa potabilă sau scurgerile în canalizare. Sticla complet goală după clătirea cu apă poate fi reutilizată. Păstrați-l în ambalaj închis la temperatura camerei; evitați contactul cu sursa de căldură și lumina directă a soarelui. Evitați oxidanți duri. Atingeți dispozitivele electrice numai cu mâinile complet uscate!

A se folosi de preferință în maxim 2 ani de la data fabricării. Origine: Ungaria. Producător: DrJuice Pharma Kft.

Scrieti o recenzie

Curatenie NATURALA Menaj cu Argint Coloidal Antibacterian 500 ml

Curatenie NATURALA Menaj cu Argint Coloidal Antibacterian 500 ml