Deodorant KRISTALL DEO STICK DIN PIATRA DE ALAUN Fara Aluminiu! 100 gr Mareste

Deodorant KRISTALL DEO STICK DIN PIATRA DE ALAUN Fara Aluminiu! 100 gr

BG216386

Nou

Deodorant tip stick previne în mod natural apariția bacteriilor cauzatoare de miros și reduce eficient producția de sudoare, fără a inhiba funcția normală a glandelor sudoripare și fără a acoperi porii. Recomandat pentru toate tipurile de piele, deosebit de potrivit pentru pielea sensibilă. Piatra de alaun este un mineral natural, cu importante proprietăți antibacteriene, astringente și hemostatice.

Mai multe detalii

35,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT
ProDietaBio PRONAT Magazin Instagram
WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Deodorantul Kristall Deo Stick din piatra de alaun previne dezvoltarea bacteriilor care generează mirosuri neplăcute și reduce eficient cantitatea de transpirație. Oferă prospețime de durată, iar datorită formulei sale delicată si hipoalergenică este indicat in special  pentru pielea sensibilă. Nu conține alcool. Testat dermatologic. Formează o peliculă fină, ușor alcalină, prevenind  astfel dezvoltarea bacteriilor ce provoacă mirosul neplăcut de transpirație. 
Piatra de alaun este un mineral bogat în potasiu ce se extrage sub formă de rocă. Ca aspect, seamănă cu un cristal semiopac sau cu un drob de sare. Fiind o sare cristalină solubilă în apă și cu o structură moleculară ce nu permite absorbția prin piele, este considerat un ingredient cosmetic sigur, fără efecte adverse chiar și în cazul pielii sensibile și reactive. Mai mult decât atât, piatra de alaun are proprietăți de vindecare și de tonifiere a pielii.
Spre deosebire de deodorantele obișnuite care blochează porii și conțin aluminiu, prin utilizarea acestui deodorant natural ne protejăm sănătatea!
☑️ Acesta neutralizează complet mirosurile neplăcute și astfel permite procesul de detoxifiere natural al corpului. 
☑️ Piatra de alaun are un risc  alergic extrem de scăzut, de aceea poate fi utilizata atât de persoanele alergice cât și de femeile gravide, de adolescenți sau persoane cu sensibilități. Fiind hipoalergenică, nu cauzează reacții alergice nici în cazul pielii foarte sensibile.
☑️ Datorita proprietăților sale calmante poate fi folosita și după epilare.
☑️ Datorită proprietăților sale astringente, piatra de alaun poate fi folosită pentru dezinfectarea și grăbirea vindecării zonelor acneice. 
☑️ Pentru prospețime de lungă durată;
☑️ Reduce eficient transpirația;
☑️ Deosebit de ușoară și hipoalergenică;
☑️ Fără alcool, fără parfum.
Piatra de alaun strânge porii și reglează transpirația, neutralizând în același timp mirosurile neplăcute, prin stoparea proliferării bacteriilor. Se aplică pe pielea curată și umezită în prealabil, dar poate fi umezită și suprafața pietrei înainte de a fi aplicată pe piele. Este ideală ca prim deodorant pentru copii și adolescenți, fiind naturală. Lasă pielea să respire și nu intervine asupra glandelor sudoripare, determinându-le doar să se închidă. 
Mod de utilizare: umeziți cu puțină apă și aplicați pe piele. Păstrați în loc uscat.
Ingrediente: alaun de potasiu.
Conținut:  100 g.
Producător: LOGOCOS Naturkosmetik AG, Germania.

Scrieti o recenzie

Deodorant KRISTALL DEO STICK DIN PIATRA DE ALAUN Fara Aluminiu! 100 gr

Deodorant KRISTALL DEO STICK DIN PIATRA DE ALAUN Fara Aluminiu! 100 gr