Unt de SHEA (karite) BIO de origine Mexic 60ml Mareste

Unt de SHEA (karite) BIO de origine Mexic 60ml

PM10491

Nou

Untul de shea, cunoscut și sub numele de unt de karite, este obținut din semințele de Vitellaria paradoxa, numite si nuci karite. Origina sa este din Mexic. Pret pentru 60 ml.

Mai multe detalii

in stoc

9,30 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Untul de shea este cunoscut și sub numele de unt de karite. Untul de shea este obținut din semințele de Vitellaria paradoxa, numite si nuci karite.
Fie că doriți că creați măsști de față, să îl folosiți ca demachiant sau loțiune hidratantă, untul de shea este recunoscut pentru proprietățile sale nutritive și vă va ajuta mult să obțineți rezultate bune!
Untul de shea este ideal atat pentru frumusete cat si pentru delicii culinare. Originea sa este din Mexic. Pret pentru 60 ml. Poate fi ușor gălbui la culoare și are miros plăcut, ușor dulceag. Poate fi cunoscut si sub numele villetaria paradoxa, unt de karité, sheabutter. Datorită caracteristicilor sale, untul de shea este folosit în numeroase produse cosmetice, în industria alimentară sau în produse de patiserie, ciocolată și cofetărie. Daca vi se pare tare, il puteti incalzi putin punand recipientul intr-un vas cu apa calda sau la bain marie.
Iata un mod 100% natural de hranire a pielii si parului cu unt de shea din America de Sud. Cum functioneaza: netezeste pielea, hidrateaza si catifeleaza chiar si portiunile uscate. Mod de folosire: aplicati pe pielea uscata precum cea a coatelor, buzelor sau genunchilor de doua ori pe zi. Masati unt de shea simplu pe piele sau amestecat cu miere, argila sau fructe proaspete pasate.
- Înlătură ridurile fine şi cicatricile
- Antioxidant
- Profund hidratant
- Protejează pielea de UV
- Regenerează pielea
- Stimulează producţia de colagen
- Vindecă tăieturile minore şi arsurile solare

UTILIZARE:

  • untul de shea poate fi aplicat ca atare pe pielea curata (usacata sau încă ușor umedă);
  • în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esenţiale sau fructe în funcţie de necesităţile pielii, în concentraţie de 5-90%;
  • în compozițiile cosmetice cu rol de protecţie solară, pentru a reduce exfolierea pielii;
  • ca ingredient în unguentele de masaj pentru muşchii extenuaţi, pentru pielea uscată, pentru drenaj limfatic, împreună cu uleiuri esenţiale;
  • ca ingredient de masare a scalpului uscat sau cu probleme, dar şi pentru a stimula creşterea părului;
  • ca ingredient în măști pentru părul uscat, degradat, despicat;
  • in timpul sarcinii poate fi folosit ca atare sau combinat cu alte uleiuri vegetale pentru a menţine supleţea pielii şi pentru a preveni vergeturile. Poate fi utilizat cu succes şi după naştere pentru a reduce vergeturile deja existente
  • Citeste aici mai multe retete de masti de frumusete cu unt de shea in blogul prodieta.ro

Pentru topire apelați la bain-marie (baie de apă) caci devine mai cremos și se poate amesteca mai usor cu diverse alte ingrediente cosmetice.

Untul de shea (untul de karité) este folosit în mod tradițional in industria cosmetica sau pentru a prepara creme de casa pentru a reduce ridurile fine, cicatricile și ridurile de expresie precum și pentru a diminua iritațiile pielii provocate de psoriazis, eczeme, arsuri solare, înțepături de insecte sau orice alte afecțiuni cutanate. Untul de shea ameliorează cicatricile și vergeturile si este considerat de multi drept cel mai bun ulei 100% natural eficient impotriva imbatranirii pielii.
Se spune că regina Nefertiti care era atat de frumoasă pentru ca folosea unt de Shea pentru a-şi îngriji şi proteja pielea de efectele climei aspre şi ale îmbătrânirii datorând astfel frumuseţea ei legendară acestui unt.
Structura acizilor grași:
− Acid lauric (12:0): ≤ 2 %
− Acid miristic (14:0): ≤ 1 %
− Acid palmitic (16:0): 3 - 8 %
− Acid stearic (18:0): 35 – 45 %
− Acid oleic (18:1): 40 - 50 %
− Acid linoleic (18:2): 4 - 10 %
− Acid eicosapentanoic (20:1): ≤ 1,5 %
− Acid arahidonic (20:0): ≤ 2 %
A se păstra la loc răcoros și uscat, la temperaturi între 10-22 °C bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură. Origine NON EU (Mexic).
Produsul nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.

Scrieti o recenzie

Unt de SHEA (karite) BIO de origine Mexic 60ml

Unt de SHEA (karite) BIO de origine Mexic 60ml