Ulei special pentru albirea petelor maronii și a tenului ARGITAL ITALIA Mareste

Ulei special pentru albirea petelor maronii și a tenului ARGITAL ITALIA

AG2049

Nou

Uleiul de la ARGITAL ITALIA oferă eficacitate optimă şi prevenţie, are efect depigmentant şi anti-pete care acționează asupra principalelor mecanisme biologice responsabile pentru pigmentarea pielii. Poate fi folosit la nivel local pe petele brune. Ingredientele NATURALE din uleiurile de germeni de grâu, trandafiri și lavandă sunt eliberate treptat pentru o acţiune de lungă durată. Se reduce numărul de pigmenți de melanină din epiderm. Corectează petele pigmentare zi după zi. Uleiul respectă pielea sensibilă.

Mai multe detalii

56,30 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ulei natural pentru albirea petelor maronii cauzate de vârstă pe față. Argital ulei pentru îngrijirea feței ce conține ulei pur din germeni de grâu, bogat în Vitamina E naturală și ulei esențial pur de trandafiri, lavandă și infuzie de Benzoin, care luminează și albește pielea.

Mod de utilizare: puneți ulei în palmă, aplicați pe față și gât, folosind mișcări circulare în direcția acelor de ceasornic până când ulei a fost absorbit complet în piele.

Vitamina E este eficientă împotriva radicalilor liberi, care sunt cauza principală pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

Ingrediente: Ulei din germeni de grâu (Triticum Vulgare), Ulei din flori de Rosa Centifolia (trandafiri), Ulei de lavandă (Lavandula Angustifolia), alcool, extract de rășină benzoin styrax.

Ingrediente naturale ale uleiurilor esențiale: Citronellol, Geraniol, Limonene, Eugenol, Linalool. Conținut: 50 ml. Producător: Argital Italia.

Scrieti o recenzie

Ulei special pentru albirea petelor maronii și a tenului ARGITAL ITALIA

Ulei special pentru albirea petelor maronii și a tenului ARGITAL ITALIA