Gel INTIM Suav pentru femei PH neutru, 0% sulfați și detergenți, 225 ml Mareste

Gel INTIM Suav pentru femei PH neutru, 0% sulfați și detergenți, 225 ml

PB51115

Nou

Gel INTIM Suav pentru femei PH neutru, 0% sulfați și detergenți, 225 ml. Suav și respectuos cu pielea. Esential Gel INTIM este un gel natural intim, suav și respectuos cu flora naturală a zonei intime feminine. Acesta este formulat cu plante medicinale, mușețel și apă florală, extracte de aloe vera, rădăcină de nalbă, lămâie, bumbac, violete și uleiuri esențiale de arbore de ceai.

Mai multe detalii

55,10 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Cu efect probiotic, anti-miros natural. 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală. 20% din totalul ingredientelor provin din culturi certificate ecologic. Ingrediente: a-glucani (origozaharide din plante), arbore de ceai, betaină din sfeclă, muguri de tei și extract din bumbac, rădăcină de nalbă, urzică verde, aloe vera, mușețel, flori de portocal și violete.

Îngrijire intimă zilnică. pH neutru, 0% sulfați și detergenți. Stimulează apărările naturale ale epiteliului vaginal. Îmbunătățește flota naturală. Neutralizează mirosurile datorită efectului probiotic natural. Doar pentru uz extern.

Zona intimă feminină este o mucoasă delicată care prezintă o floră naturală, care ne protejează de infecții, datorită faptului că produce acid lactic și generează un pH optim care ajută la prevenirea infecțiilor.

Mod de utilizare: aplicați 1 măsură din dozator pe labiile și organele genitale externe masând ușor și clătiți cu apă.

Ingrediente INCI: apă, apă de flori de mușețel, apă de flori de portocale amare*, Glucosie Lauryl, Betaină, Cocamidopropil betaină, Cocoil Glutamat de sodiu, Carboxilat lauryl de glucoză de sodiu, Glicerină, oligozaharide alfa-glucan, Saccharomyces Ferment Filtrate, gumă de Xanthan, Alcool Bezilic, Acid citric, Coco glucozide, Gliceril oleat, ulei din frunze de arbore de ceai*, Parfum, Acid Dehydroacetic, Alcool Isopropyl, Eter Dicaprilyl, Alcool Lauryl, Acid sorbic, Diacetat glutamat de Tetrasodiu, Extract din frunze de Aloe Vera*, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, extract din flori de mușețel*, extract din bumbac (Gossypium Herbaceum)*, extract din flori de portocale amare*(Citrus Aurantium Amara), extract din rădăcină de nalbă*, extract de urzică verde*, extract din flori de violete*, Tocopherol, Hidroxid de sodiu, Hidrogenat gliceride citrat, extract din flori de tei*, Limonene**, Linalool**, Citral** (Geranial** + Neral**)**, Gernaiol**.

* = Ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.

**= conținut natural de parfum

Conținut net: 225 ml. Producător: Dieteticos Intersa SPANIA.

Scrieti o recenzie

Gel INTIM Suav pentru femei PH neutru, 0% sulfați și detergenți, 225 ml

Gel INTIM Suav pentru femei PH neutru, 0% sulfați și detergenți, 225 ml