Acid hialuronic fiole Mareste

Acid hialuronic fiole

Nou

Acid hialuronic fiole cu efect de umplere intens și anti-îmbătrânire. 0% parabeni, parafină, sulfați și produse chimice, dedicat pentru toate tipurile de piele, cu filtru natural UVA. Ingrediente active: trandafir bulgar, gumă arabică, glicogen pe bază de plante, gumă rizobiană și acid hialuronic natural cu un grad ridicat de absorbție.

Mai multe detalii

60,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Acidul hialuronic este un ingredient ce stimulează formarea de colagen, fiind esențial pentru un aspect tânăr și frumos al pielii. Acid hialuronic cu 99% ingrediente NATURALE, 7 fiole x 1.5 ml pentru umplerea ridurilor și afect anti-aging, antirid, piele mai fină și mai frumoasă. Pielea poate fi mai tânără cu câțiva ani dacă își poate reconstrui colagenul atât de necesar unui aspect elegant. FIOLE CU ACID HIALURONIC NATURAL, PRO COLLAGEN FLASH, ANTIAGING, ESENTIAL'ARÔMS Spania. Pierderea acidului hialuronic natural este una dintre cauzele care duc la apariția ridurilor astfel că tratamentele de 7 fiole de acid hialuronic devin o necesitate lunar sau de câteva ori pe an. Soarele și bronzul în sine presupun o afectare intensivă a pielii, iar toți cei care știu că razele soarelui provoacă ridarea pielii în timp aleg fiolele de acid hialuronic după orice zi de plajă sau de expunere îndelungată la soare. Prin reducerea ridurilor, acidul hialuronic face ca pielea sa arate mai tânăra și cu un ton mai uniform.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un ingredient natural al pielii descoperit în anul 1934, cu proprietăţi importante şi cu beneficii pentru sănătate dar  în estetică.  Acidul hialuronic este un ingredient ce stimulează formarea de colagen, ceea ce favorizează netezirea și întinderea pielii, prevenirea rudării şi formarea noilor celule de piele. Este cunoscut şi sub numele de “hialuronat” sau “Hyaluronan”. Acidul hialuronic este o moleculă ce se regăseşte și în ţesutul conjunctiv al organismului şi în piele. Practic, acidul hialuronic se regăsește în proporţie de 50% în piele, în mari concentraţii la nivelul ochilor şi la articulaţii. Producţia de acid hialuronic scade o dată cu înaintarea în vârstă, de aceea tot mai multe persoane aleg să folosească produse sau tratamente cosmetice pentru a suplini acest element esențial.

În plus, acidul hialuronic accelerează procesul de cicatrizare şi regenerare, calmează inflamaţiile şi previne degradarea cartilajelor şi articulaţiilor.

Pielea incepe sa piarda acid hialuronic de la varsta de 18 ani, insa ridurile si alte daune provocate de aceasta pierdere incepe sa apara doar pe la 30 – 40 de ani. Conservarea sau refacerea acidului hialuronic este unul dintre telurile multor cercetari din domeniul ingrijirii pielii. Acidul hialuronic, cunoscut si ca HA, este o componenta naturala care se gaseste in piele si care are mai multe functii importante, inclusiv mentinerea hidratarii, ofera actiunea de tamponare, ajuta la reparatia tesuturilor, tine impreuna componentele structurale al epielii colagenul si elastina si ajuta la crearea unei bariere protective împotriva microorganismelor.

Beneficii aduse de acidul hialuronic fiole:

- Efect de umplere intens și anti-îmbătrânire.

- 0% parabeni, parafină, sulfați și produse chimice.

- Pentru toate tipurile de piele, filtru natural UVA.

Ingrediente

Ingrediente active: trandafir bulgar, gumă arabică, glicogen pe bază de plante, gumă rizobiană și acid hialuronic natural cu un grad ridicat de absorbție.

INCI: apă, apă de flori de trandafiri BIO, betaină, glicerină, gumă de salcâm de senegal, extract de nori, alcool benzilic, gumă rizobiană hidrolizată, steviosidă, acid salicilic, glicogen, acid hialuronic hidrolizat, acid sorbic, hialuronat de sodiu, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, citronellol* BIO, farnesol* BIO, geraniol* BIO.

 BIO = ingrediente din culturi certificate ecologic.

99% de origine naturală din total. 20% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică.

* compoziţia uleiurilor esenţiale naturale

Mod de utilizare:

Puneți aplicatorul (inclus în cutie) pe flacon pentru a-l rupe în siguranță, turnați conținutul în palma mâinii prin aplicator și aplicați pe față, gât și decolteu. Masați ușor cu degetele, în sus. Tratament intensiv de 7 zile. Evitați contactul cu ochii și mucoasele.

AGITAȚI BINE  ÎNAINTE DE UTILIZARE. DEPOZITARE: păstrați departe de lumină și căldură și umezeală. DOAR PENTRU UZ EXTERN. TESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGIC. Conținut: 7 fiole x 1.5 ml. Producător: Dieteticos INTERSA SPANIA.

Scrieti o recenzie

Acid hialuronic fiole

Acid hialuronic fiole