Namol pentru corp cu Argila Verde si Uleiuri Esentiale Pure Mareste

Namol pentru corp cu Argila Verde si Uleiuri Esentiale Pure

AG2024

Nou

Namol recomandat pentru tratament pentru spate, umeri, gât, coate, genunchi, încheieturi. Conţine argilă verde şi uleiuri esenţiale pure, inclusiv ulei de camfor. Produs 100% natural certificat Argital Italia.

Mai multe detalii

in stoc

48,29 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Namol recomandat pentru tratament pentru spate, umeri, gât, coate, genunchi, încheieturi. Conţine argilă verde şi uleiuri esenţiale pure, inclusiv ulei de camfor. Nămolul pentru corp conţine argilă verde ventilată, uscată la soare (cu conţinut mare de infuzie de benzoin) şi uleiuri esenţiale pure de camfor, oleorăşină de capsicum, cimbru, gaulteria procubens, pin, niaouli, scorţişoară şi sovârf.

Mod de utilizare: aplicaţi un strat de aproximativ 0,5 cm de cremă cu nămol Argital pe suprafaţa care urmează a fi tratată. Acoperiţi cu hârtie absorbantă şi bandajaţi zona cu o faşă de bumbac sau lână. Este important ca nămolul să acopere o suprafaţă mai mare decât cea care urmează să fie tratată. La câteva minute după aplicarea nămolului veţi începe să simţiţi încălzirea datorată ingredientelor naturale. Căldura resimţită poate varia ca intensitate şi depinde de partea corpului care urmează a fi tratată şi de sensibilitatea individuală. Îndepărtaţi nămolul cu o lingură şi spălaţi cu un burete înmuiat în apă călduţă. Acest tratament poate fi repetat de până la trei ori pe zi, o singură aplicare fiind insuficientă. Nămolul poate fi aplicat de mai multe ori pe zi şi pe zone diferite ale corpului.

Ingrediente: Solum Fullonum, apă, glicerină, ulei de gaultheria procumbens*, turpentine*, ulei de camfor*, ulei de cimbru*, ulei de ardei iute, ulei de niaouli*, gumă de xantan, ulei de scorţişoara*, ulei de sovârv, extract de smirnă*, alcool. *compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: limonene, linalool, benzyl cinnamate, amyl cinnamal,eugenol.

Nămol pentru corp Argital Italia - 500 g - Produs Natural Certificat


Gama ARGITAL Italia cuprinde cosmetice pe bază de argilă verde și uleiuri esențiale. Dar ce este mai important este faptul ca Argital Italia produce cosmetice fara conservanti sintetici, doar naturali. www.argital.it

Scrieti o recenzie

Namol pentru corp cu Argila Verde si Uleiuri Esentiale Pure

Namol pentru corp cu Argila Verde si Uleiuri Esentiale Pure