Crema cu Lavanda si Musetel pentru Picioare Usoare Mareste

Crema cu Lavanda si Musetel pentru Picioare Usoare

AG2006

Nou

Crema Argital pentru picioare umflate si obosite cu lavanda si musetel inlătură oboseala şi umflăturile, reduce mirosul neplăcut şi relaxează. Uleiurile de levănţică, melisa, mentă, lămâie şi cimbru conţinute de crema pentru picioare de la Argital relaxea

Mai multe detalii

in stoc

36,50 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Crema Argital pentru picioare umflate si obosite cu lavanda si musetel inlătură oboseala şi umflăturile, reduce mirosul neplăcut şi relaxează.
Uleiurile de levănţică, melisa, mentă, lămâie şi cimbru conţinute de crema pentru picioare de la Argital relaxează, împrospătează şi igienizează picioarele obosite, umflate şi transpirate. Extractul de iederă, muşeţel rozmarin şi gelul de argilă verde întăresc această acţiune. Uleiurile vegetale pure din germeni de grâu şi migdale dulci hrănesc şi înmoaie pielea.
Mod de utilizare: Întindeţi un strat generos de cremă pe talpă şi glezne, de preferat prin mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic, până ce crema se absoarbe în piele. Crema poate fi aplicată de câteva ori pe zi. Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, cetyl alcohol, polyglyceryl distearate, alcool, potassium palmitoyl/ hydrolized wheat protein/ glyceryl stearate/cetearyl alcohol, ulei din germeni de grâu, extract de muşeţel roman, extract de iederă, extract de rozmarin, extract de arnică de munte, Solum Fullonum, ulei de roiniţă*, ulei de levănţică*, ulei de mentă*, ulei din coji de lămâie, ulei de cimbru*, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic, *compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: limonene, linalool, citral, citronellol, geraniol.

Cremă pentru picioare usoare Argital Italia - 75 ml - Produs Cosmetic Natural Certificat

Scrieti o recenzie

Crema cu Lavanda si Musetel pentru Picioare Usoare

Crema cu Lavanda si Musetel pentru Picioare Usoare