Crema cu Namol, Camfor si Arnica Impotriva Durerilor Mareste

Crema cu Namol, Camfor si Arnica Impotriva Durerilor

AG2029

Nou

Crema cu nămol Argital Italia este eficientă în controlul durerilor corpului. Este recomandată in tratamentul naturist al durerilor de gât, umeri, spate, dureri articulare sau musculare. Crema cu namol poate fi folosită ca atare.

Mai multe detalii

in stoc

33,40 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Crema cu nămol Argital Italia este eficientă în controlul durerilor corpului, inclusiv in tratamentul suparatoarelor dureri de spate. Este recomandată in tratamentul naturist al durerilor de gât, umeri, spate, dureri articulare sau musculare. Crema cu namol poate fi folosită ca atare sau după folosirea pachetului cu nămol. Uleiurile esenţiale de camfor, cimbru, niaouli, gaultheria procumbens, terebentină împreună cu extractul de arnică de munte şi gelul de argilă verde sunt eficiente imediat pentru numeroase părţi ale corpului.

Mod de utilizare: Aplicaţi un strat generos de cremă cu nămol Argital pe suprafaţa tratată şi masaţi, preferabil prin mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic până crema este absorbită în piele. Crema cu nămol poate fi aplicată de câteva ori pe zi. Pentru rezultate eficiente, aplicaţi crema cu nămol după folosirea pachetului cu nămol de la Argital. Dacă acest lucru nu este posibil puteţi folosi doar crema cu nămol.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, potassium palmitoyl/ hydrolizedwheat protein /glyceryl stearate/cetearyl alcohol, cetyl alcohol, ulei de gaultheria procumbens*, ulei de camfor*, turpentină, ulei de cimbru*, ulei de niaouli*, extract de arnică de munte, ulei de levănţică*, Solum Fullonum, acid lactic. *compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: citral, limonene, linalool. Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi.

Cremă cu nămol Argital Italia - 50 ml

Scrieti o recenzie

Crema cu Namol, Camfor si Arnica Impotriva Durerilor

Crema cu Namol, Camfor si Arnica Impotriva Durerilor