Crema cu Arnica Montana 100% natural Argital Italia Mareste

Crema cu Arnica Montana 100% natural Argital Italia

AG2028

Nou

Crema cu arnică ajută ca tratament pentru vânătăi, contuzii dar si pentru dureri de spate, muschi durerosi, articulatii inflamate. Crema cu arnica este un produs 100% natural Argital Italia si poate fi folosită şi pentru faţă şi pentru corp dacă avem vanatai sau contuzii. Crema cu extract de arnică de munte este de asemenea bună pentru calmarea durerilor de spate, muşchi şi articulaţii şi poate fi aplicată de până la 3-4 ori pe zi în zonele dureroase. Atenție: nu este o cremă de tip farmaceutic, ci un produs cosmetic natural.

Mai multe detalii

in stoc

36,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Arnica, cu florile sale galbene, este o plantă medicinală care creşte în zonele de munte în locuri unde se întâlnesc trei elemente deosebite: linişte, răcoare şi lumină. În ciclul său de viaţă arnica absoarbe toată lumina din jur şi concentrează toate principiile preluate din lumină în flori, frunze şi rădăcini. Aceste principii active, combinate cu forţele fine ale căldurii sunt concentrate în crema cu arnică Argital.

Crema cu arnica este buna si pentru a obtine un somn liniştit: Pentru relaxarea tensiunilor acumulate în timpul zilei, seara puneţi picioarele aproximativ 10 minute în apă caldă în care adăugaţi o cantitate mică de argilă verde Argital. Apoi uscaţi picioarele, aplicaţi cremă cu arnică şi masaţi până la gleznă. Acest tratament plăcut vă va da un somn liniştit.

Mod de utilizare: Întindeţi un strat generos de cremă cu arnică pe zona care urmează a fi tratată şi masaţi, de preferat prin mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1), până este complet absorbită în piele. Crema cu arnică poate fi aplicată de mai multe ori pe zi. (1) Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, alcool, polyglyceryl distearate, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein/glyceryl stearate/cetearyl alcohol, cetyl alcohol, extract de arnică de munte, Solum Fullonum, ulei de levănţică*, ulei de roiniţă, tocopherol, acid lactic, extract de smirnă, extract de dracilă, gumă de xantan. *compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: citral, citronellol, limonene, geraniol, linalool.

Cremă cu arnică Argital Italia - 50 ml - Produs Cosmetic Natural Certificat.

Scrieti o recenzie

Crema cu Arnica Montana 100% natural Argital Italia

Crema cu Arnica Montana 100% natural Argital Italia