Lapte Demachiant Natural cu Ulei de Migdale 200ml Mareste

Lapte Demachiant Natural cu Ulei de Migdale 200ml

AG2017

Nou

Laptele demachiant Argital Italia nu are conservanti si este bogat în ingrediente naturale preţioase care curăţă pielea feţei. Uleiul vegetal pur de migdale dulci îndepărtează impurităţile.

Mai multe detalii

in stoc

54,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Seara ne demachiem iar dupa ce inlaturam de pe fata substantele chimice din cosmetice dorim sa ramanem cu un strat protector natural. In acest sens, laptele demachiant 100% Natural este ideal atat pentru frumusete cat si pentru sanatate! Laptele demachiant Argital Italia nu are conservanti si este bogat în ingrediente naturale preţioase care curăţă pielea feţei fără a altera caracterul ei natural. Uleiul vegetal pur de migdale dulci îndepărtează impurităţile şi microparticulele grase de pe piele, menţinând-o mai moale şi mai elastică. Uleiurile esenţiale pure de ylang-ylang, muşcate şi levănţică stimulează şi conferă o mireasmă dulce foarte plăcută. Coada calului, prin forţele silicaţilor, face pielea mult mai luminoasă şi mai netedă. Gelul de argilă verde uscată la soare are acţiune antirid.

Mod de utilizare: Puneţi cantitatea dorită de lapte demachiant pe o dischetă de vată, un burete sau în palmă şi întindeţi pe faţă prin mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1). (1)Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi.

Ingrediente: apă, ulei de migdale, alcool, extract de coada calului, ulei de ylang- ylang bio, ulei de muşcată bio, ulei de levănţică bio, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic. BIO = in compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, eugenol, farnesol, geraniol, isoeugenol, linalool, citronellol, limonene.


Gama ARGITAL Italia cuprinde cosmetice pe bază de argilă verde și uleiuri esențiale. Dar ce este mai important este faptul ca Argital Italia produce cosmetice fara conservanti sintetici, doar naturali. www.argital.it

Scrieti o recenzie

Lapte Demachiant Natural cu Ulei de Migdale 200ml

Lapte Demachiant Natural cu Ulei de Migdale 200ml