Crema pentru maini cu Galbenele si Propolis Argital 75ml Mareste

Crema pentru maini cu Galbenele si Propolis Argital 75ml

AG2022

Nou

Crema pentru maini Argital Italia conţine ingrediente naturale preţioase ca: extract din flori de helichrysum si galbenele, extract de propolis, ulei de migdale dulci, unt de cacao, uleiuri esenţiale de lămâie, verbină şi levănţică, gel de argilă verde, acid lactic, glicerină vegetală.  Datorită ingredientelor naturale, crema pentru mâini Argital este deosebit de eficienta. 

Mai multe detalii

in stoc

21,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Crema Argital aduce pielea la forma sa naturală şi o protejează de efectul nociv al agenţilor atmosferici ca frig sau vânt puternic. Uleiurile esenţiale, pe lângă parfumul proaspăt şi plăcut au şi acţiune protectoare. Crema este eficienta si ca tratament al degerăturilor iar in acest caz va recomandam să folosiţi crema pentru maini Argital de mai multe ori pe zi.

Ingrediente: apă, glicerină, ulei de migdale dulci, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein/ glyceril stearate/cetearyl alcohol, cetyl alcohol, ulei din coajă de lămâie*, extract de helicrysum italicum, extract de verbină, ulei de levănţică*, propolis, ceară de albine, gumă de xantan, extract de gălbenele, unt de cacao, Solum Fullonum, acid lactic, extract de smirnă, extract de dracilă. *compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: limonene, linalool.

Produs din gama Cosmetice BIO ARGITAL ITALIA. 75 ml.

Scrieti o recenzie

Crema pentru maini cu Galbenele si Propolis Argital 75ml

Crema pentru maini cu Galbenele si Propolis Argital 75ml