Ulei pt Masaj ANTI CELULITA cu extract de arbore de ceai, iederă, macadamia Mareste

Ulei pt Masaj ANTI CELULITA cu extract de arbore de ceai, iederă, macadamia

PB53499

Nou

Ulei pt Masaj ANTI CELULITA cu extract de arbore de ceai, iederă, alun, salvie, eucalipt. Conține ventuză pentru masaj anticelulitic. Produs testat dermatologic. Este eficient și pentru grăsimea de pe burtă, eliminarea ei odată cu celulita de pe coapse. Ingrediente: uleiuri vegetale de: macadamia, susan, floarea soarelui, migdale și arahide presate la rece. Extracte lipidice și macerate de Fucus Vesiculosus (alege marine brune) și iederă.

Mai multe detalii

82,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Uleiuri esențiale A.E.B.B.D** de palmarosa, brad Siberian, eucalipt, salvie, chiparos, cajeput, morcov, dafin, ienupăr, geranium, lemongrass.

Mod de utilizare: masați cu mișcări circulare, în jurul șoldurilor, brațelor și abdomenului. Frecvență: de 2 ori pe zi. Evitați contactul cu mucoasa. Doar pentru uz extern.

Uleiul de masaj aromat pe care vi-l oferim, este alcătuit dintr-o bază vegetală sau ulei de bazic presat rece, unde a fost diluat un amestec de uleiuri esențiale A.E.B.B.D.** (uleiuri esențiale definite botanic și biochimic) specifice pentru a obține un efect de confort și de bunăstare.

Ingrediente INCI: ulei de Colylus Avellana (alun), ulei din semințe de floare soarelui (Helianthus Annuus)*, ulei de migdale dulci (Prunus Amygdalus Dulcis), extract de alge marine brune (Fucus Vesiculosus), extract de iederă (Hedera Helix), ulei din semințe de susan (Sesamum Indicum)*, ulei din frunze de eucalipt de lămâie (Eucalypthus Citridora), ulei de mușcată-trandafir (Pelargonium Graveolens)*, ulei de palmarosa (Cymbopogon Matrini)*, ulei de brad Siberia (Abies Sibrica)*, ulei de iarbă de limon (Cymbopogon Citratus)*, ulei de chiparos (Cupressus Sempervirens)*, ulei de Melaleuca Cajeputi*, ulei de ienupăr (Juniperus Communis)*, ulei de salvie (Salvia Officinalis)*, ulei din semințe de morcovi (Daucus Carota), ulei din frunze de dafin (Laurus Nobilis)*, Tocopherol**, Limonene*, Citronellol*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*, Eugenol*.

*= Ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.

*= ingredient prezent natural în uleiul esențial.

**= Vitamina E - origine naturală.

Condiții de păstrare: a se păstra ferit surse de căldură.

Producător: Dieteticos INTERSA, S.A. SPANIA

Scrieti o recenzie

Ulei pt Masaj ANTI CELULITA cu extract de arbore de ceai, iederă, macadamia

Ulei pt Masaj ANTI CELULITA cu extract de arbore de ceai, iederă, macadamia