Apa cu Ulei Esential de MUSETEL 125 ml Mareste

Apa cu Ulei Esential de MUSETEL 125 ml

AG3076

Nou

Apa cu ulei esențial de muşeţel are proprietăţi antialergice, antiseptice, emoliente şi cicatrizante. Aveți arsuri solare? Apa cu ulei esențial de mușețel pur, bio, este un remediu 100% natural și eficient. Musețelul ajuta la reducerea inflamatiilor si a senzației de usturime.

Mai multe detalii

in stoc

52,70 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

ARGITAL - Apa cu ulei esential de musetel, 125 ml. Are efect revigorant și tonifiant. Apa de mușețel de la Argital este un produs 100% natural. Conține ulei esențial pur de mușețel și apă pură. Arsurile solare pot fi calmate în mod natural și tradițional cu mușețel.

Muşeţelul este o plantă ale cărei flori sunt folosite de mii de ani în tratamentul a dibverse probleme de sănătate, de la tulburări digestive, crampe menstruale, viroze respiratorii sau migrene, precum şi în prevenirea îmbătrânirii pielii, ameliorarea arsurilor solare, a acneei, cearcănelor şi a scalpului uscat.
Florile de muşeţel sunt bogate în minerale (calciu, fosfor, zinc, siliciu, fier, mangan, cupru), vitamine esenţiale (B1 şi C), glucide, acizi organici şi ulei eteric deosebit de eficient în tratamentul problemelor pielii.
Ingrediente: apă, alcool, ulei de mușețel bio. BIO = din culturi certificate ecologic. Compoziția uleiurilor esențiale naturale: limonene, linalooL.
Produs de Argital Italia.

Scrieti o recenzie

Apa cu Ulei Esential de MUSETEL 125 ml

Apa cu Ulei Esential de MUSETEL 125 ml