Promo! Acid HIALURONIC cu 99% ingrediente NATURALE, 7 fiole x 1.5 ml - Tratament anti-rid 1 săptămână Mareste

Acid HIALURONIC cu 99% ingrediente NATURALE, 7 fiole x 1.5 ml - Tratament anti-rid 1 săptămână

1 Review(s)

PB50526

Nou

Acid HIALURONIC cu 99% ingrediente NATURALE, 7 fiole x 1.5 ml - Tratament anti-rid 1 săptămână. Frumusețea dvs. este acum pe primul loc! Acidul hialuronic contribuie la înfrumusețarea pielii și a părului. Contribuie la formarea de colagen pentru menținerea aspectului tânăr. Acid hialuronic cu 99% ingrediente NATURALE, 7 fiole x 1.5 ml pentru umplerea ridurilor și afect anti-aging, antirid, piele mai fină și mai frumoasă. Pielea poate fi mai tânără cu câțiva ani dacă își poate reconstrui colagenul atât de necesar unui aspect elegant. 

Mai multe detalii

in stoc

60,90 lei

cu TVA

65,90 lei cu TVA

-5,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Zilele de expunere la soare trebuie urmate neapărat de fiole tratament cu acid hialuronic!

Acidul hialuronic (prescurtat HA; hialuronat de bază conjugat) este denumit și hialuronan. Este un glicozaminoglican anionic, nesulfat, distribuit pe scară largă prin țesuturile conjunctive, epiteliale și neurale. Este unic în rândul glicozaminoglicanilor prin faptul că este nesulfatat. Acidul hialuronic este o componentă importantă a cartilajului articular, unde este prezent sub formă de strat în jurul fiecărei celule (condrocite). Acidul hialuronic este o componentă majoră a pielii, unde este implicat în repararea țesuturilor. Atunci când pielea este expusă la raze UVB excesive, aceasta se inflamează (arsuri solare), iar celulele din dermă încetează să mai producă hialuronan și cresc rata degradării sale. Persoanele care doresc să aibă o piele bronzată, deci se expun la soare sau la solar, trebuie să aibă în vedere și tratamentul cu acid hialuronic pentru a contracara pierderea de elasticitate a pielii și rata de degradare cauzată de raze.

Vindecarea și repararea pielii. Acidul hialuronic are un rol important în epiderma normală și funcții esențiale în procesul de reepitelizare. Acestea includ o parte integrantă a matricei extracelulare a keratinocitelor bazale, care sunt constituenții majori ai epidermei. Extrem de importantă este și funcția sa de eliminare a radicalilor liberi și rolul în proliferarea și migrația keratinocitelor.

Beneficii aduse de FIOLELE CU ACID HIALURONIC NATURAL, PRO COLLAGEN FLASH, ANTIAGING, 7 X 1.5 ML ESENTIAL'ARÔMS Spania.

- Efect de umplere intens și anti-îmbătrânire. Este eficient și în zona ochilor unde poate atenua vizibil ridurile. Acidul hialuronic poate îmbunătăți conținutul de umiditate, revitaliza straturile exterioare ale pielii, astfel încât aceasta să arate mai moale, mai fină și mai hidratata. Astfel, se îmbunătățește instantaneu aspectul liniilor fine și al ridurilor, chiar și a celor din zona sensibilă a ochilor.

- Acidul hialuronic are efect antioxidant, de apărare împotriva factorilor nocivi ai mediului.

- 0% parabeni, parafină, sulfați și produse chimice. Este blând pentru pielea sensibilă pentru că nu are substanțe chimice. Acidul hialuronic este, de asemenea, incredibil de blând, chiar si pentru pielea mai sensibilă, predispusa la roșeață.

- Este eficient pentru tenul gras. Acidul hialuronic este foarte util pentru toate tipurile de ten. Dacă ai tenul gras sau mixt, acidul hialuronic este ideal, trateaza problemele si îmbunătățește vizibil aspectul acestui tip de ten.

- Este ideal pentru toate tipurile de piele, fiind și un filtru natural UVA. Protejează pielea de razele UVA. Pielea suferă din cauza expunerii la soare, a sării din apa de mare sau clorului din piscine, factori care slăbesc tonusul pielii. Aspectul pielii este vizibil imbunatatit cu ajutorul acidului hialuronic fiole care atenuează aceste probleme. Gama de produse cu acid hialuronic Dieteticos Intersa Spania oferă o îngrijire intensă a pielii și o protejează de razele nocive ale soarelui.

Ingrediente active: trandafir bulgar, gumă arabică, glicogen pe bază de plante, gumă rizobiană și acid hialuronic natural cu un grad ridicat de absorbție.

INCI: apă, apă de flori de trandafiri BIO, betaină, glicerină, gumă de salcâm de senegal, extract de nori, alcool benzilic, gumă rizobiană hidrolizată, steviosidă, acid salicilic, glicogen, acid hialuronic hidrolizat, acid sorbic, hialuronat de sodiu, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, citronellol* BIO, farnesol* BIO, geraniol* BIO.

BIO = ingrediente din culturi certificate ecologic.

99% de origine naturală din total. 20% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică.

* compoziţia uleiurilor esenţiale naturale

Mod de utilizare: Puneți aplicatorul (inclus în cutie) pe flacon pentru a-l rupe în siguranță, turnați conținutul în palma mâinii prin aplicator și aplicați pe față, gât și decolteu. Masați ușor cu degetele, în sus. Tratament intensiv de 7 zile. Evitați contactul cu ochii și mucoasele.

AGITAȚI BINE ÎNAINTE DE UTILIZARE. DEPOZITARE: păstrați departe de lumină și căldură și umezeală. DOAR PENTRU UZ EXTERN. TESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGIC. Conținut: 7 fiole x 1.5 ml. Producător: Dieteticos INTERSA SPANIA.

Nota 
2020-07-30

Acid hyaluronic natural 7 fiole tratament

E adevărat că soarele provoacă riduri. Acidul hialuronic este esențial pentru prevenire și tratament, corect!

    Scrie-ti parerea! !

    Scrieti o recenzie

    Acid HIALURONIC cu 99% ingrediente NATURALE, 7 fiole x 1.5 ml - Tratament anti-rid 1 săptămână

    Acid HIALURONIC cu 99% ingrediente NATURALE, 7 fiole x 1.5 ml - Tratament anti-rid 1 săptămână