Vopsea de par BIO

Vopsea de par BIO cu ingrediente 100% naturale, recomandata in primul rand femeilor insarcinate sau care alapteaza, adolescentelor dar si tuturor persoanelor care doresc o viata sanatoasa in ansamblu. Vopseaua de par nu are componente chimice. Este produsa de celebra companie LOGONA Germania, printre primele companii care au produs vopsea de par naturala. Calitatea LOGONA pentru frumusetea parului dvs!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Logona BLOND 010 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona BLOND vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța blond auriu 010. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum.  Recomandat pentru păr blond deschis până la blond mediu. Nu decolorează părul.   Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr cu ingrediente ..
  Lei: 39.00
 • Logona blond SAHARA 020 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona blond auriu-usor roscat Sahara, vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța 020. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum.  Recomandat pentru păr blond deschis până la blond mediu. Nu decolorează părul.   Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr c..
  Lei: 39.00
 • Logona CASTANIU 060 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona Castaniu vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța castaniu incantator 060. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum. Nu decolorează părul.   Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandata si pentru femei ..
  Lei: 39.00
 • Logona Mahon 050 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona mahon vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța mahon incantator 050. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum. Nu decolorează părul.   Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandata si pentru femei insarc..
  Lei: 39.00
 • Logona Maro CAFEA 092 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona maro cafea intensa, vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța maro cafea culoare intensa 092. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum. Nu decolorează părul.   Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandat..
  Lei: 39.00
 • Logona Maro CIOCOLATA 091 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona maro ciocolata, vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța maro ciocolata culoare intensa 092. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum. Nu decolorează părul.   Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandat..
  Lei: 39.00
 • Logona NEGRU Intens 101 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona negru intens, vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța negru intens 101. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum.   Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandata si pentru femei insarcinate, femei care alapteaza, adolescente, persoane car..
  Lei: 39.00
 • Logona ROSCAT henna 030 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona roscat henna, vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța rosu henna 030. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum. Nu decolorează părul.   Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandata si pentru femei insarcinate, femei care alapteaza, ..
  Lei: 39.00
 • Logona SATEN 080 Vopsea de par BIO NATURALA
  Logona SATEN maro natural Vopsea de par BIO NATURALA. Nuanța 080. Coloranți din plante. Culoare radiantă, strălucire și volum.  Acoperă și firele de păr albe. Vopseaua de păr cu ingrediente 100% naturale și BIO este recomandata si pentru femei insarcinate, femei care alapteaza, adolesce..
  Lei: 39.00