SAPUN cu Ingrediente Naturale

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Sapun Lichid Natural Lavera BIO 300 ml
  Sapun din gama cosmetice bio Lavera Germania. Săpunul de îngrijire curăță delicat, cu o formulă ușoară, fiind potrivită pentru utilizarea de zi cu zi.  Hidratează și calmanze datorită ingredientelor organice din Gălbenele și Hamamelis care mențin echilibrul natural al pielii. - Special p..
  Lei: 16.30
 • Sapun AFRODISIAC cu Grapefruit, Papaya 90 g
  Sapun Natural cu grapefruit, papaya, lemon grass, banane si kiwi, 90 gr. Respiră liber, lasă-te purtată de mirosul cu note profunde, orientale al săpunului nostru cu citrice exotice. Închide ochii și visează la soarele unei plaje din Mauritius, Bora-Bora sau Maldive. Acum poți fi oriunde iți dore..
  Lei: 8.64
 • Sapun ANTI Imbatranire cu Castravete si Aloe Vera 90 g
  Sapun Natural cu Aloe Vera si Castravete, 90 gr. E verde, e cremos şi miroase suav a castravete.  Ispititor de văratic, am spune! „L’amour Vert” este săpunul inspirat din bogăţia proaspătă a verii, împletirea castravetelui (dimpreuna cu coaja, desigur, căci aceasta este foarte bogată în ..
  Lei: 8.64
 • Sapun ANTICELULITIC cu Ceai Verde, Anason 90 g
  Folosiți săpunul anticelulitic cu ceai verde, anason, ceai negru la fiecare duș, insistând pe zonele cu probleme și în scurt timp veți vedea rezultatele dorite. Ingredientele ajută organismul, refac celulele și redau frumusețea și strălucirea pielii. Fiecare duș te va tonifia și te va hidrata în ..
  Lei: 8.64
 • Sapun CREMOS si DELICAT cu Scortisoara 90 g
  Sapun natural Deja Vu cu scortisoara, 90 gr, ideal și pentru a fi făcut cadou! Aripi de scorţişoară e un săpun făcut de drag, de poftă, de dor de sărbători. Ce vesel miroase scorţişoara iarna, într-o plăcintă cu mere sau într-un vin fiert ori un ceai… O senzaţie de zbor şi voie bună, nu-i aşa? Ei..
  Lei: 8.71
 • Sapun EXFOLIANT cu Menta, Cafea, Argila 90 g
  Săpun exfoliant cu cafea, argilă albă, flori ylang ylang și mentă Deja Vu (produs românesc) 90 gr.  Cafeaua este un ingredient de bază în majoritatea produselor şi tratamentelor anticelulitice. Zaţul de cafea din partea superioară a săpunului oferă un gomaj plăcut, exfoliind foarte bine ..
  Lei: 8.71