Produse Naturale ptr. TRATAMENT

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Acid HIALURONIC (de Baut) + Vitamina C naturala, siliciu, zinc
  Acid hialuronic de baut, preț pentru o cutie cu 20 sticlute x 20 ml / 1 pe zi. Produs de laboratoarele Dr. Niedermaier Pharma Germania. Acidul hialuronic este imbogatit cu vitamine si minerale.  Cutia cu design special contine 20 sticlute cu bautura acid hialuronic si vitamine ..
  Lei: 266.80
 • AUR Coloidal Hidratant 200ml
  Aur coloidal cu putere mare de hidratare! Aurul coloidal este recomandat în primul rând pentru regenerarea şi hidratarea in caz de piele ridată, deteriorată de la lumină şi soare fără elasticitate sau obosită.  Cu ajutorul spray-ului cu dozator de 20 ml din cutie, care se umple în preala..
  Lei: 52.74
 • Betisoare Urechi Organyc 200 bc.
  Bețișoare Organyc cu bumbac organic-200 buc. Cu ingrediente 100% din bumbac organic, bețișoarele asigură calitatea optimă pentru îngrijire zilnică. Bețișoarele cu bumbac organic sunt moi la atingere asigurând întregii familii o îngrijire naturală și ecologică.  Bețișoarele cu bumbac organic ..
  Lei: 10.90
 • Crema cu Arnica - Tratament pt Vanatai si Dureri de Spate
  Crema cu arnică ajută ca tratament pentru vânătăi, contuzii dar si pentru dureri de spate, muschi durerosi, articulatii inflamate. Crema cu arnica este un produs 100% natural Argital Italia si poate fi folosită şi pentru faţă şi pentru corp daca avem vanatai sau contuzii. Crema cu extract de..
  Lei: 32.71
 • Crema cu Lavanda si Musetel pentru Picioare Usoare
  Crema Argital pentru picioare umflate si obosite cu lavanda si musetel inlătură oboseala şi umflăturile, reduce mirosul neplăcut şi relaxează. Uleiurile de levănţică, melisa, mentă, lămâie şi cimbru conţinute de crema pentru picioare de la Argital relaxează, împrospătează şi igienizează picioar..
  Lei: 32.71
 • Crema cu Namol, Camfor si Arnica Impotriva Durerilor
  Crema cu nămol Argital Italia este eficientă în controlul durerilor corpului, inclusiv in tratamentul suparatoarelor dureri de spate. Este recomandată in tratamentul naturist al durerilor de gât, umeri, spate, dureri articulare sau musculare. Crema cu namol poate fi folosită ca atare sau dup..
  Lei: 29.90