Gel de DUS/BAIE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Aloe Vera Gel de dus si Sampon 200 ml
  Aloe vera gel de dus si sampon pentru piele sensibila. Îngrijire blândă şi delicată, curăţare uşoară  pentru piele şi păr. Conţinutul ridicat de Aloe Vera (20%)  în combinaţie cu D- Panthenol,  ingredient cu calităţi protectoare pentru piele şi păr, asigură o curăţare uşoară ş..
  Lei: 21.10
 • Crema Hidratanta Sub Dus cu Ulei de Argan si Merisoare Lavera BIO 200 ml
  sale
  Cel mai simplu mod de a hidrata pielea este chiar sub dus cu o crema ulei bogata in substante nutritive naturale din ulei de argan si merisoare. Conferă  o senzație vizibilă de piele fină și elastică și răsfață simțurile cu un parfum delicat. Crema ulei de duș regeneratoare repară piele..
  Lei: 22.70Lei: 28.18
 • Crema Hidratanta Sub Dus Sensitiv Lavera BIO 200 ml
  Cel mai simplu mod de a hidrata pielea este chiar sub dus. Puteti folosi o cremă sub duș cu gălbenele BIO și ulei de soia BIO. Curățare delicată și îngrijire pentru o piele mătăsoasă. Hidratează și protejează împotriva deshidratării pieli. Pentru piele îngrijită delicat. Crema de duș cu valo..
  Lei: 19.40
 • Gel de dus 2 in 1 piele si par LAVERA BIO formula delicata 200 ml
  Gel de dus 2 in 1 piele si par LAVERA BIO formula delicata 200 ml. Cu extract din alge marine și keratină vegetală. Curățare revigoranță și fortifiantă.Păstrează hidratarea pielii și părului. Formulă extrem de delicată. Produs natural, vegan, fără silicon! Gelul de duș 2 în 1 curăță piele..
  Lei: 21.00
 • Gel de dus 2 in 1 piele si par LAVERA BIO TUB 200 ml
  Gel de dus 2 in 1 piele si par LAVERA BIO formula delicata 200 ml in forma de tub. Cu extract din alge marine și keratină vegetală. Curățare revigoranță și fortifiantă.Păstrează hidratarea pielii și părului. Formulă extrem de delicată. Produs natural, vegan, fără silicon! Gelul de duș 2 î..
  Lei: 19.00
 • Gel de dus cu Rodie si Aloe Vera 200ml
  sale
  Gelul de dus din gama Anti Aging contine fructe noni organice, organic Aloe Vera, rodie organica, organic Acai Berry. Gelul de dus produs de Nonique Germania oferă o îngrijire armonioasă, hidrateaza intens si catifeleaza pielea. Este conceput pentru toate tipurile de piele si miroase ca un cockta..
  Lei: 13.27Lei: 21.53