Balsam de BUZE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Balsam Basis Sensitiv BIO LAVERA cu Ulei de Jojoba si Shea
  Balsam Basis Sensitiv Lavera cu Ulei de Jojoba si Shea. LAVERA COSMETICE NATURALE. Îngrijire clasică naturală a buzelor iritate cu Jojoba si ulei de migdale provenite din culturi certificate ecologic. Ingrediente (INCI): ulei din semințe de ricin BIO (Castor), ceară de albine BIO (C..
  Lei: 11.90
 • Balsam BIO LAVERA cu Ceai Dulce
  (Stoc epuizat temporar) Balsam ce ofera o senzație exotică de ceai dulce organic pe buze. Balsamul Lavera Natural are o aromă irezistibilă care cuprinde ceai negru, scorțișoară, cardamom, piper, usturoi și ghimbir. Ingrediente: ulei din semințe de ricin*, ceară din coajă de urushi, cear..
  Lei: 14.00
 • Balsam Clasic BIO LAVERA cu Aloe Vera si Jojoba
  Balsam de buze natural, fara silicon, intreținere și protecție zi de zi. Balsamul de buze lavera clasic păstrează în echilibru hidratarea buzelor, protejându-le împotriva uscării. Ideal pentru aplicarea zilnică, pentru buze naturale și sănătoase. Ulei de jojoba bio: uleiul valoros ca..
  Lei: 13.90
 • Balsam cu nuanta bej BIO LAVERA cu Lapte de Migdale si Unt de Cacao
  (Stoc epuizat temporar) Pentru menținerea frumuseții naturale a buzelor cu un strop de culoare (bej). Vegan 100% fără parfum/coloranți sintetici și conservanți 100% cetrificat pentru cosmetice naturale cu calitatea principiilor active ale plantelor bio 100% fără silicon, parafină,..
  Lei: 14.00
 • Balsam Reparator BIO LAVERA cu Rodie si Nuci Braziliene
  Balsam intens reparator BIO LAVERA cu Rodie si Nuci Braziliene. Buzele sunt afectate zilnic de diferiți factori de mediu, fiind suprasolicitate.  Balsamul reparator de la lavera cu ulei bio de semințe de rodie precum și cu ulei bio de nuci braziliene oferă o întreținere și protecție..
  Lei: 13.90
 • Balsam Roze BIO LAVERA cu Lapte de Migdale si Unt de Cacao
  Balsam de buze roze de la Lavera Cosmetice Naturale. Pentru menținerea frumuseții naturale a buzelor cu un strop de culoare (roze). 100% fără parfum/coloranți sintetici și conservanți. 100% certificat pentru cosmetice naturale cu calitatea principiilor active ale plantelor bio..
  Lei: 13.90