Balsam de BUZE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Balsam Basis Sensitiv BIO LAVERA cu Ulei de Jojoba si Shea
  Balsam Basis Sensitiv Lavera cu Ulei de Jojoba si Shea. LAVERA COSMETICE NATURALE. Îngrijire clasică naturală a buzelor iritate cu Jojoba si ulei de migdale provenite din culturi certificate ecologic. Ingrediente (INCI): ulei din semințe de ricin BIO (Castor), ceară de albine BIO (C..
  Lei: 11.90
 • Balsam Clasic BIO LAVERA cu Aloe Vera si Jojoba
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Balsam de buze natural, fara silicon, intreținere și protecție zi de zi. Balsamul de buze lavera clasic păstrează în echilibru hidratarea buzelor, protejându-le împotriva uscării. Ideal pentru aplicarea zilnică, pentru buze naturale și sănătoase. Ulei de jojob..
  Lei: 13.90
 • Balsam Reparator BIO LAVERA cu Rodie si Nuci Braziliene
  Balsamul reparator de la lavera cu ulei bio de semințe de rodie precum și cu ulei bio de nuci braziliene oferă o întreținere și protecție intensivă a buzelor fragile, cu o formulă de întreținere specială care previne uscarea și favorizează regenerarea. Ulei de nuci braziliene: pentru o î..
  Lei: 13.90
 • Balsam Roze BIO LAVERA cu Lapte de Migdale si Unt de Cacao
  Balsam de buze roze de la Lavera Cosmetice Naturale. Pentru menținerea frumuseții naturale a buzelor cu un strop de culoare (roze). 100% fără parfum/coloranți sintetici și conservanți. 100% certificat pentru cosmetice naturale cu calitatea principiilor active ale plantelor bio..
  Lei: 13.90
 • Ulei (unt) de COCOS pentru COSMETICA 60 ml
  Ulei (unt) de cocos ecologic extravirgin de uz cosmetic, 60 ml. Excelent demachiant si crema de maini, fata si corp pentru noapte! Ulei de cocos obținut prin măcinarea la rece și filtrarea miezului de nucă de cocos. Are miros și gust specific de nucă de cocos. Conține magneziu, calciu, zinc, ..
  Lei: 9.10