Aloe Vera Gel Natur Hidratant pentru Piele 200ml

Aloe Vera Gel Natur Hidratant pentru Piele 200ml

Cod Produs: MC431
Disponibilitate:
Pret: Lei: 22.40
Descriere

(Stoc EPUIZAT Temporar) Gel 98.3% Aloe Vera. Fara diluare. Pur, natural, hidtratare reala pentru ten, fata, decolteu, intregul corp! Aloe vera poate vindeca multe dintre afectiunile pielii, de la uscaciune severa si imbatranire prematura pana la inflamatii puternice si arsuri cauzate de soare. Gel pentru piele hidratant cu conţinut de suc proaspăt de Aloe Vera Produs 100% natural, obţinut din culturi certificate biologic. Gelul din frunzele de Aloe Vera este folosit de sute de ani pentru rolul sau hidratant si pentru faptul ca favorizeaza vindecarea pielii. Acesta contine aminoacizi, minerale, vitamine, enzime, proteine, polizaharide si componente biostimulatoare, toate benefice sanatatii. Ingrediente: Aloe Vera Barbadensis Miller, gumă de xantan, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Maryland spun ca gelul de aloe vera incurajeaza cresterea celulelor pielii si repararea celulara. 

Gelul este produs cu suc proaspăt presat de Aloe Vera „Barbadensis Miller” şi este certificat de Institutul Internaţional de Cercetări biologice pentru Aloe Vera.
Ingrediente: Aloe Vera Barbadensis Miller, gumă de xantan, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric.
Medicura GermaniaFabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AG
www.medicura.de
Etichete:
Etichete: aloe, ger

Produse asemanatoare