COSMETICE 100% Naturale & Produse INTIME pt. Femei si Barbati

Alege Subcategoria Dorita
Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Absorbante Intime Organic SuperFLOW 10bc.
  Absorbante intime Organyc SuperFlow din bumbac organic, 10 buc. Absorbantele intime Organyc SuperFlow cu aripioare sunt potrivite pentru flux menstrual abundent sau pentru utilizare în primele zile după naștere. Sunt produse din bumbac certificat organic 100%  hipoalergenic, care lasă pielea..
  Lei: 18.10
 • Absorbante speciale DUPA NASTERE Organic 12bc.
   Absorbante intime Organyc din bumbac 100% organic, pentru perioada de după naștere, pret pentru 12 buc. Absorbante delicate, groase și pufoase, dimensionate și concepute special pentru a absoarbe fluxul abundent din primele zile de după naștere. Pelicula protectoare biodegradabilă permite a..
  Lei: 34.74
 • Absorbante speciale pt. NOAPTE Organic 10bc.
  Noaptea contactul absorbantului cu pielea este prelungit iar materialele sintetice pot provoca probleme de sanatate. Alegeti produse din bumbac certificat 100% organic. Absorbante intime Organyc din bumbac organic pentru noapte, 10 buc. Absorbantele intime pentru noapte cu aripioare sunt potrivit..
  Lei: 21.00
 • Absorbante speciale pt. ZI Organic 10bc.
  Fie ca este vara sau alt anotimp, pielea trebuie sa respire iar un absorbant din bumbac organic este absolut necesar. Si persoanele care fac sport, sunt active, sau petrec mult timp la serviciu stiu ca absorbantele organice sunt esentiale. Absorbante intime Organyc din bumbac organic pentru zi, 1..
  Lei: 19.26
 • Absorbante ZILNICE cu Ambalaj Individual 24bc.
  Absorbante zilnice subțiri Organyc din bumbac organic ambalate individual, 24 buc. Absorbante împachetate individual, pentru a fi păstrate cu discreție în poșetă. Recomandate pentru un flux menstrual redus, sunt produse din bumbac organic moale, cu capacitate mare de absorbție. Bumbacul organic a..
  Lei: 21.30
 • Absorbante ZILNICE MAXI Organic 20bc.
  (Stoc epuizat temporar) Absorbante zilnice Organyc MAXI din bumbac organic, cutie cu 20 buc. Absorbantele zilnice MAXI sunt produse din bumbac organic 100%, moale, cu capacitate mare de absorbție.  Bumbacul organic al absorbantului lasă aerul să treacă, evitând astfel iritațiile pielii și of..
  Lei: 18.10