File de macrou usor afumat, cu piper, in ulei Mareste

Macrou File usor afumat, cu piper, in ulei

FN1620

Nou

Fileurile de macrou sunt afumate cu lemn de fag natural, asezonate manual cu piper ecologic colorat și așezate în conservă. Fileul de macrou este apoi rafinat cu ulei ecologic de floarea soarelui presat la rece. Calitatea macroului depinde și de calitatea și procesarea apei. Macroul provine din Atlanticul de Nord-Est, iar fluxul golfului are ca rezultat amestecarea permanentă a apei. Zona de pescuit: FAO 27 (Nord Atlantic).

Mai multe detalii

19,40 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

File de macrou ușor afumat, cu piper, în ulei bio de floarea soarelui, Fontaine. Provenit 100% din pescuit sustenabil.

Ingrediente: file de macrou (Scomber scombrus) 74%, ulei de floarea soarelui BIO (24%), piper BIO (1,5%), sare de mare, fum. BIO = din culturi certificate ecologic (25,5%). Agricultură UE. Controlat de DE-ÖKO-001.

Acest produs a fost fabricat conform reglementărilor europene ecologice 834/2007.

Metoda de pescuit: Plase de strângere și plase de ridicare. Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531). Conținut: 190 g / Conținut de pește: 140 g. După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de maxim 2 zile.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1719 kJ / 418 kcal
Grăsimi, din care: 18,8 g
- acizi grași saturați 3 g
Carbohidrați, din care: 0 g
- zaharuri 0 g
Fibre 1 g
Proteine 17,6 g
Sare 1 g

Producător: Fontaine Nahrungsmittel GmbH. Germania

De ce să mâncăm pește?

Beneficiile consumului de pește sunt majore pentru sănătate și ar trebui să respectăm sloganul ”Nici o masă fără pește!” Alimentația sănătoasă include pește și legume bio, de calitate organică ce provin din agricultura certificată ecologic. Peștele este o proteină de înaltă calitate, cu conținut scăzut de grăsimi. Peștele este bogat în acizi grași omega-3 și vitamine precum D și B2 (riboflavina). Peștele este bogat în calciu și fosfor și constituie o sursă importantă de minerale, precum fier, zinc, iod, magneziu și potasiu. Asociația American Heart recomandă consumul de pește de cel puțin două ori pe săptămână, ca parte a unei diete sănătoase. Peștele este așadar bogat în cu proteine, vitamine și nutrienți care pot scădea tensiunea arterială și contribuie la reducerea riscului de atac de cord sau accident vascular cerebral.

Știați că... oasele din conservele de pește sunt cea mai bună sursă de calciu? Acestea sunt moi, pot fi consumate ca atare, iar calciul marin din pește este asimilabil în proporție de aproape 100%”

Rețete sănătoase cu pește

Cu conservele de pește cu sos bio puteți pregăti rețete sănătoase cu pește prin simpla alăturare a salatelor sau legumelor crude sau la grătar. În fiecare conservă de pește aveți o sursă importantă de acizi grași omega-3. Acești nutrienți esențiali ne mențin inima și creierul în sănătate deplină. Cei doi acizi grași omega-3 găsiți în pește sunt EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Organismul nostru nu produse acizi grași omega-3, așa că trebuie să-i obținem prin alimentele pe care le consumăm. Acizii grași Omega-3 se găsesc în orice tip de pește, dar sunt deosebit de abundenți în pești grași. Alegeri ideale sunt sunt somonul, păstrăvul, sardinele, heringul, macroul din conserve, tonul din conserve și midiile.

Acizi grași Omega-3 din pește aduc importante beneficii sănătății:

- Ajută la menținerea unei inimi sănătoase prin scăderea tensiunii arteriale și reducerea riscului de moarte subită, infarct, atac de cord, ritmuri cardiace anormale și atacuri cerebrale.

- Ajută funcția cerebrală sănătoasă.

- Poate scădea riscul de depresie, ADHD, boala Alzheimer, demența și diabetul.

- Poate preveni inflamația și reduce riscul de artrită.

Sursa informații: https://www.doh.wa.gov/CommunityandEnvironment/Food/Fish/HealthBenefits

Scrieti o recenzie